Parašė Ponasdzinglas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąMano žiniomis, ten tiesiog nugriovė degalinę ir vykdys grunto valymo darbus. Jokie statiniai dar nėra planuojami.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąIš kur žinios apie hostelį? Visur buvo skelbta apie jaunimo viešbutį.
Comment
-
Parašė Ponasdzinglas Rodyti pranešimąHostelis ir yra jaunimo nakvynės namai. O kiek jie ten nakvynių nakvos nesvarbu
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai gal geros žinios ir ten kažkas kito bus nei nauja degalinė
Comment
-
Parašė Tadasv Rodyti pranešimąO aš lyg ir girdėjau, kad ten bus naujas Macdonalds. Bet tai tik gandai.
Comment
-
Pramprojekto architektūrinio konkurso nebus taupant laiką:
E-žurnalą PILOTAS.LT pasiekė informacija, kad taupydami laiką naujieji komplekso savininkai “BEI Capital” (SBA koncernas) nutarė dirbti su “žymiu Kauno architektu Algimantu Kanču”, kuriam ir pavesta parengti “Pramprojekto” (architektai A.Sprindys ir V.Stauskas, 1961) perstatymo projektą.
http://www.pilotas.lt/index.php/lt/a...tura/item/3598
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPramprojekto architektūrinio konkurso nebus taupant laiką:
E-žurnalą PILOTAS.LT pasiekė informacija, kad taupydami laiką naujieji komplekso savininkai “BEI Capital” (SBA koncernas) nutarė dirbti su “žymiu Kauno architektu Algimantu Kanču”, kuriam ir pavesta parengti “Pramprojekto” (architektai A.Sprindys ir V.Stauskas, 1961) perstatymo projektą.
http://www.pilotas.lt/index.php/lt/a...tura/item/3598
Nu bet gal geriau kažkas, nei nieko...
Comment
-
Šalia statomo VDU pastato Putvinskio g. esantis pastatas irgi pagražės. Planuojama 45 nr. pažymėto pastato rekonstrukcija. Bus pastatytas priestatas, kuris, mano nuomone, gana stipriai uždengs VDU pastato šoną. Taip pat, bus įrengtas automatinis trijų aukštų automobilių parkingas.
Gal skonio reikalas, bet aš manau, kad architektui Natkevičiui labiau tinka projektuoti privačius namus, negu daugiabučius ar ofisus. Gal ir puikūs išplanavimai ar kiti sprendimai, tačiau vizualiai dauguma jo projektuotų statinių yra tamsūs, niūrūs ar net šiek tiek asketiški. Bet galbūt, to reikalauja miesto architektai.
Comment
-
OT: gyvenu Natkeviciaus projektuotam name, patikek, durnesnio, prasciau isgalvoto ir realizuoto isplanavimo - nera nesuprantu viso "hype" uz jo, nes isplanavimu prasme, tai jo nesamoniu net kiti architektai nesugeba isnarpliot, ypac kai jis padaro savo firmines "jokiu 90 laipsniu kampu" sienas
Comment
-
Parašė Komandoras Rodyti pranešimąŠalia statomo VDU pastato Putvinskio g. esantis pastatas irgi pagražės. Planuojama 45 nr. pažymėto pastato rekonstrukcija. Bus pastatytas priestatas, kuris, mano nuomone, gana stipriai uždengs VDU pastato šoną. Taip pat, bus įrengtas automatinis trijų aukštų automobilių parkingas.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąRekonstrukcija tik priestatas, ar ir patį pastatą tvarkys kažkiek?
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąO cia bus prie to pacio pastato sliejamas? Nes dabar ten butai pardavinejami jo virsuje, tai keistai butu jei tik ikistu toki slieka
Comment
Comment