Pramonės pr. 21 kažkas statoma šalia Mato baldų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Ir tarp MC ir NIC pajudėjo statybos, šiandien betonvežė su siurbliu betonavo, tačiau nepavyko pamatyti kokiems tikslams betoną pylė.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNa va
Bet pasidomėjau būtent todėl, kad tam skirta įmonė dar kaip ir veikia su 2 darbuotojais..
O šiaip pasvajojau, kad ne tik sau ofisą pasistatytų, bet ir nuomai dalis būtų.
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąNu kad ten kažkaip įdomiai, direktorius tos įmonės yra YIT vienas iš statybos vadovų. O ir šeip aš galvoju kad man atrodo YIT nesteigia paildomų UABų, ne jų politikai būtų mano nuomone.
Comment
-
Kauniečiai džiūgauja: pastatas griuvena nevirs
http://bustas.lrytas.lt/nekilnojamas...ena-nevirs.htm
Comment
-
Kaune kyla naujas akademinis miestelis
Kauno gyventojai jau pastebėjo Pramonės prospekte per porą metų išdygusį modernų pastatą. Lapkričio 6 dieną (ketvirtadienį) 16 valandą duris atveria naujas Kauno kolegijos studijų centras, kuriame visos erdvės, užimančios per 4000 kv. metrų, yra skirtos studentams.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąo kas toj vietoj buvo anksciau? Medinukas?
Comment
-
Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimąAr čia šneka eina apie tvorą Vilniaus gatvėje, tiesiai prieš Naugardo gatvę ?
https://maps.google.com/maps?q=Vilni...=12,11.33,,0,0
Comment
-
Kauno gyventojai jau pastebėjo Pramonės prospekte per porą metų išdygusį modernų pastatą. Ketvirtadienį iškilmingai duris atverė naujas Kauno kolegijos studijų centras, kuriame visos erdvės, užimančios per 4000 kv. metrų, yra skirtos studentams.
http://www.delfi.lt/news/daily/educa...#ixzz3IJPZm6sS
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąJezusmarija...
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąTa prasme? Kas čia tokio? Aukštesnio pastato tikriausiai nepastatysi,kai netoli Prisikėlimo bažnyčios. O pastatas nors ir pilkos architektūros, bet atrodo padoriai ir tikriausiai funkcionalus bus. Tikriausiai pačiam neteko matyti naujų daugiaaukščių prie Saulėtekio stotelės. Va ten tai Jėzus Marija, nes padarė iš pastatų Novosibirską...Show must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąTai kas be ko bus funkcionalus ir ploto bus isgauta max. ka buvo galima pagal detaluji plana. Bet as ne apie tai. Apie Kauno architekturos nudiena. Zaliakalnis ar Petrasiunai, gyvenamas ar komecinis- tai nebeidomu ir nebesvarbu. Viskas projektuojama pagal viena kurpaliu - batu dezhe. Gal kazka buvo galima isgimdyt geriau sioj vietoj, kad ir kopijuojant ta zalia nameli? Kaip manai?
P.S.
Kauno Saulėtekis ne Petrašiūnuose, o Dainavoj.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąGal ir galima. Ir visgi gal pabūsiu nepopuliarus, bet man pavyzdžiui toks įperkamas būstas tarp ekonominės ir middle class atrodo kaip tik ras savo pirkėją ir pozityvus ženklas. Juolab, kai visi bėga iš Kauno į rajoną savo fazendas statytis ir gyventi tarp to paties socioekonominio statuso šeimų, kaip kokiame kaime; tai dabartinis gyventojų skaičius ir middle class bent minimalus išlaikymas (kontroliuojant nuo bendros migracijos iš Kauno į Vilnių ar iš Lietuvos) ir gyventojų depopuliacija su dabartinėmis naujo būsto statybų apimtimis miesto ribose tėra fikcija. Tad man bet koks, kad ir tokių butų atsiradimas Kaune, šioje situacijoje yra labiau teigiamas ženklas, nei eilinės 4 standaritnės single-family-house bakūžės, kur nors Romainiuose.
P.S.
Kauno Saulėtekis ne Petrašiūnuose, o Dainavoj.Show must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąNa tai cia kaniu jasna, kad Kaune reikia dziaugtis bet kuom kas murijama ir kas sustabdo besievakuojancius is miesto. Bet ribos kazkokios turi but. Kai atsibos middle class gyvent pseudoskandinaviskose dezese, jos greitai gali patapt ghetto class.
Comment
Comment