As nesuprantu, kas nori gyvent visokiuose Uzliedziuose ir kitu kaimu laukuose.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąAs nesuprantu, kas nori gyvent visokiuose Uzliedziuose ir kitu kaimu laukuose.
O architektūriniu požiuriu, tai lb gražus kvartalas nusimato, savo klientą turėtų atrast.
Comment
-
Parašė Cegias Rodyti pranešimąO aš nesuprantu, kas nori gyventi šalia itin intensyvios gatvės. Pastovus triukšmas ir tarša. Vietos atžvilgiu daug pranašesnis atrodo Brastos kvartalas. Senamiestis dar arčiau, o ir pagrindinės gatvės nuošaliau.
O architektūriniu požiuriu, tai lb gražus kvartalas nusimato, savo klientą turėtų atrast.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąAs nesuprantu, kas nori gyvent visokiuose Uzliedziuose ir kitu kaimu laukuose.
Comment
-
As ieskausi buto, jei ten tures ka pasiulyti per pora aukstu, su galimybe netoli masina laikyt + jai krovimo stotele issivest - bus mano poreikiams idealus variantas. Dievunu miesta, triuksma ir surmuli. Kaip jau minejo, visu skoniai skirtingi ir savo pirkejus suranfa tiek Uzliedziai, tiek pieno centras
Comment
-
Grėsmė: iš Kauno gali būti atimtas zoologijos sodas
http://grynas.delfi.lt/aplinka/gresm...#ixzz2lpiw2oSU
dedu į gyviausią Kauno temą.Show must go von!
Comment
-
Slėnio gatvės atidarymas tikrai neišgelbės viso miesto eismo sistemos, ji tik padės vietiniam mikro rajonui. O parkavimu turėtų pasirūpinti sodas. Manau kad aplinkos apsaugos ministras turi puikiai žinoti kokios yra normos ir reikalavimai visuomeniniams pastatams ir t.t. dėl parkavimo. Parkavimo aikštelių remontu tikrai ne miestas turi užsiimti, tuo labiau kad tų aikštelių remontą galima padaryti gaunant ES pinigų.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąSalia jo. Man irgi keista, "senajam" net butu niekas neperka, idomu kodel?Show must go von!
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąneperka ten todel, kad nesveikai mazus butus padare. 47-49kv... Neisivaizduoju, ka su tokiu veikt betkam, kas nera studentas Turetu bent 70-80 tada ir isparduotu
Ir dar - kaip tik tokiems labiausiai priimtina gyventi paciame centre.Paskutinis taisė Gator; 2013.12.03, 00:12.
Comment
Comment