Parašė Parunas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė vaidaslt Rodyti pranešimąGal ka zinot apie daugiabuciu kvartala prie II ligonines; 6 namai 5-aukstu ir 3 namai 9-aukstu?
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąKažkada buvo šneka paie YIT Kaustos kvartala šilainiuose. Galbūt čia tas pats ?
Comment
-
Parašė Hexen Rodyti pranešimąSian maciau kameras ireginejo... Taikos pr- ir savanoriu pr. sankryzoje.. taip pat.. Savanoriu ir utenosg.. kameru tinklas pleciasi..Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Hexen Rodyti pranešimąSian maciau kameras ireginejo... Taikos pr- ir savanoriu pr. sankryzoje.. taip pat.. Savanoriu ir utenosg.. kameru tinklas pleciasi..
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąGal žinot, ka stato Karaliaus Mindaugo prospekto sankirtoj su Kanto gatve ? Teritorija aptverta, grežiami pamatai
Vietą reiktų patikslint, nes tai buvo mano pirmasis vairavimas taigi galiu klysti
Comment
-
Ar tik ne sviesaforus montuoja ant Barsausko - Breslaujos susikirtimo. Vakar jau stulpus pastate ir zenklus kilstelejo auksciau. Pries tai savaite kampuose kasinejo. Na tiem kurie suka i Breslaujos g. muo molo gal ir pades, bet tiems kas atvaziuoja nuo stoties reikes prisiminti kas yra rankinis stabdis... Ir nuo zoologijos sodo i Barsausko g. manau ilysti bus sunkoka...Te visad šviečia saulė...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTen gali būti ir kamera, kuri fiksuos greitį, nes visi į įkalnę lekia kiek spaudžia, o ant kalno iš karto pėsčiųjų perėja, kurioje yra įvyke jau daug nelaimių.
Comment
Comment