Jei nuo centrinės valdžios lovio nušluos komunistus, o jei dar sutaps miesto tarybos ir Seimo valdančioji dauguma, tai gali būti realu.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė batista Rodyti pranešimąo ir miesto taryboje nežinia už ką balsuoti reiktų
Comment
-
Šiandien popiet ant šio stulpo prie geležinkelio stoties buvo montuojamos 2 vaizdo stebėjimo kameros senokai laikas Kaunui kameromis ginkluotis
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąŠiandien popiet ant šio stulpo prie geležinkelio stoties buvo montuojamos 2 vaizdo stebėjimo kameros senokai laikas Kaunui kameromis ginkluotis
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąjau kameros sumontuotos ir Taikos/Pašilės sankryžojeMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTaikos/Pašilės šneki apie greičio fiksavimo aparatūrą, bei raudono šviesaforo signalo pažeidimo fiksavimą? Jei taip tai, prie stoties ne inkilai, o paprastos vaizdo stebėjimo kameros sumontuotos viešąjai tvarkai prižiūrėti
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąSupratau, aš minėjau foto kameras.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąBetvisgi trūksta Kaunui demokratijos Jokių perspėjimų dėl greičio kontrolės neiškabino
Comment
-
Parašė normalus Rodyti pranešimąpala pala, negi reikia perspeti, kad negali mieste lakstyti greiciau, nei priklauso pagal taisykles? hm, idomu.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Dezutes
Parašė Vilius Rodyti pranešimątose dezutese isikurs BMS nes dabar nuomuoja patalpas sale oro uosto..(visiskai tikras neesu)
Comment
-
O ta dėžutė kartais ne Auto ABC?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Arausa
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąO ta dėžutė kartais ne Auto ABC?
Neatmetama, kad arti bus statomas ir "BMS", taciau tai ne tas objektas. O anksciau tai tikrai buvusi Auto ABC teritorija, taciau ja pardave jau pries keleta metu.
Comment
-
Parašė Parunas Rodyti pranešimąTikrai ne, ponai. Mes dirbame su siuo objektu ir ten tikrai bus "Stokker". Statytojas - "Arausa".
Neatmetama, kad arti bus statomas ir "BMS", taciau tai ne tas objektas. O anksciau tai tikrai buvusi Auto ABC teritorija, taciau ja pardave jau pries keleta metu.
Comment
Comment