Kiek jum stiklo atrodo būtų optimalu? Toli šitam pastatui(bent jau pagal vizualkes) iki stiklainio ar čia fake senovės visi ištroškę?
Netikros senovės aš neištroškus. Bet šitas man per daug monstriškas. Jį tikriausiai padarė pasinaudodami tuo, kad šalia jau yra ta sovietinė visiškai miesto centre netinkanti nuobodybė, kurią irgi teks griauti lauk iš čia. Jei būtų tik ta mažoji dalis su šlaitiniu stogu ir toliau kažkas paslėpto, neišsišokančio, man būtų pakankamai stiklo.
Būtų vienas gražiausių Kauno pastatų. Gaila, kad tiek daug verkiančių, kad per didelis, kad per daug stiklo.
Tą patį sakau, žmonės per daug prisirišę prie įprastų formų, bijo aukštesnio, truputi keistesnio pastato. Arba tas pastatas turi būt suprojekuotas kaip meno kūrinys arba išvis nieko pagal kaikuriuos.
Būtų vienas gražiausių Kauno pastatų. Gaila, kad tiek daug verkiančių, kad per didelis, kad per daug stiklo.
Tikrai taip - būtų vienas gražesnių. Bet žmonės gi gali turėti savo nuomonę - tam ir yra forumas. Man asmeniškai gražiau būtų, jei aukštesnioji pastoto dalis - vienu aukštu žemesnė, ypač iš antros vizualizacijos perspektyvos.
Comment