O kas čia blogo, taigi taikoma į dabartinį C klasės ofisų išvaizdos trend'ą. Be to, nežinojau, kad Raudondvario pl. komisariatas naktį tampa naktiniu klubu (neonkės tai šakės kaip cool atrodo ).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė kesukazzz Rodyti pranešimą
Tai įdomu, kaip bus su tos cerkvės likučiais ir visu tuo viduriniu sklypu? Paliks tokius apgriuvusius likučius?
Iš pirmo žvilgsnio projektas toks man nei šilta, nei šalta, svarbu mažėja apleistų vietų mieste Vienintelė mano sąlyga jiems, kad šaligatvius tvarkingai kuo lygiau nuleistų iki gatvės ar įvažiavimo lygio.Paskutinis taisė PoDV; 2019.05.18, 02:02.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Žiūriu regia.lt tai ir sklypo forma jau dabar tokia kaip pavaizduota projekte. Cerkvė nėra jų sklypas, matyt netvarkys. Taip gaunasi.
Iš pirmo žvilgsnio projektas toks man nei šilta, nei šalta, svarbu mažėja apleistų vietų mieste Vienintelė mano sąlyga jiems, kad šaligatvius tvarkingai kuo lygiau nuleistų iki gatvės ar įvažiavimo lygio.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 2 patinka
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimą
Mano nuomone kaip tik atvirkščiai, kad visi šaligatviai ir dviračių takai būtų pakelti aukščiau negu išvažiavimai iš kiemų, ir visa tai dėl saugumo pėsčiųjų ir dviratininkų, nes automobiliai tuo atveju vistiek turi pristabdyti prieš kalniuko pervažiavimą.
Galiu sukonkretinti, kad mano sąlyga visiems statytojams būtų, kad nebūtų aukštų bordiūrų ties išvažiavimais, o šaligatvio ties įvažiavimu lygis sutaptų su važiuojamąja dalimi
Comment
-
Parašė MintiesRatas Rodyti pranešimąNaujas komisariatas Radvilėnų pl.: [...]
- 3 patinka
Comment
-
-
Kauno sporto halės rekonstrukcija sustabdyta apskundus techninio prižiūrėtojo konkursą
Pirmadienį turėjusi prasidėti Kauno sporto halės rekonstrukcija sustabdyta, vienam iš dalyvių apskundus statybų techninio prižiūrėtojo konkursą. Vilniaus apygardos teismas nusprendė taikyti laikinąsias apsaugos priemones ir sustabdė darbus, iki bus išnagrinėtas skundas, BNS penktadienį sakė Kauno savivaldybės atstovas Tomas Jarusevičius...Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
- 3 patinka
Comment
Comment