Kuria prasme? Žmogus atsakė žinodamas, o tu šiap spėlioji? Ar irgi žinai, kad vystytojas dar nenusprendė?
TRUMPini?! Iš kur tu jau žinai, kad jis tikrai žino, gal planus tau privačiai parodė. Be to, aš ir nesiginčiju, sakau kad tai REALIAUSIAS variantas. Baik iš musės dramblį daryti, ir ieškoti nereikalingo konflikto, kur jo nėra.
To pačio kvartalo priešinga (įstrižai) pusė, kiek suprantu kitas ir bent man naujas/ nematytas projektas. Ten kur būdavo tos padangos ir senas, nedidelis, ilgai apleistas, žemiau grindinio "įleistas" mūrinukas, o tarpukariu mielių-spirito fabrikas. Šalia naujojo Mac'o.
"KM18" - 19 butų kompleksas. Pradžia 2018 kovą, planuoja baigti per metus. Stato Atlas ir ko.
TRUMPini?! Iš kur tu jau žinai, kad jis tikrai žino, gal planus tau privačiai parodė. Be to, aš ir nesiginčiju, sakau kad tai REALIAUSIAS variantas. Baik iš musės dramblį daryti, ir ieškoti nereikalingo konflikto, kur jo nėra.
Tau panašu, kad žmogus nežinodamas taip užtikrintai rašys, kad biurai bus?
Jei spėlitų kaip tu tai ir būtų aišku iš pranešimo, kad spėja.
Ir apie kokius privačius planų parodymus čia vapi, užtenka pažinot vystytoją, vystytojo partnerį, statytoją ar statytojo darbuotoją, ar projektuotoją ir jo darbuotoją ir tt. Lietuva nedidelė ir nėra čia nieko stebėtino, kad kažkas gal žinoti kas čia bus statoma.
Rokai, rink žodžius, parašiau, reiškia, žinau. Jei netiki, tavo bėdos.
Gal kas žinote, koks projektas nusimato A. Baranausko g. 1? Šiandien praeidamas pastebėjau aptvertą teritoriją, išpjautą sodą ir išlupamus namo langus. Kai ėjau atgal, langų jau nebebuvo...
Nežinau kur klausti, (tikiuosi nieks nesupyks jog čia), bet kurie iš pagrindinių 3 rekonstruojamų parkų Kaune jau yra visiškai sutvarkyti, ar bent jau galima ramiai pasivaikščioti?
Comment