Aleksoto apžvalgos aikštelės rekonstravimas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kuria prasme? Žmogus atsakė žinodamas, o tu šiap spėlioji? Ar irgi žinai, kad vystytojas dar nenusprendė?
Comment
-
To pačio kvartalo priešinga (įstrižai) pusė, kiek suprantu kitas ir bent man naujas/ nematytas projektas. Ten kur būdavo tos padangos ir senas, nedidelis, ilgai apleistas, žemiau grindinio "įleistas" mūrinukas, o tarpukariu mielių-spirito fabrikas. Šalia naujojo Mac'o.
"KM18" - 19 butų kompleksas. Pradžia 2018 kovą, planuoja baigti per metus. Stato Atlas ir ko.
Daugiau vizulkių - http://km18.lt/pdf/KM18.pdfPaskutinis taisė Cezaris; 2018.05.15, 16:41.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąTRUMPini?! Iš kur tu jau žinai, kad jis tikrai žino, gal planus tau privačiai parodė. Be to, aš ir nesiginčiju, sakau kad tai REALIAUSIAS variantas. Baik iš musės dramblį daryti, ir ieškoti nereikalingo konflikto, kur jo nėra.
Jei spėlitų kaip tu tai ir būtų aišku iš pranešimo, kad spėja.
Ir apie kokius privačius planų parodymus čia vapi, užtenka pažinot vystytoją, vystytojo partnerį, statytoją ar statytojo darbuotoją, ar projektuotoją ir jo darbuotoją ir tt. Lietuva nedidelė ir nėra čia nieko stebėtino, kad kažkas gal žinoti kas čia bus statoma.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąTRUMPini?! Iš kur tu jau žinai, kad jis tikrai žino, gal planus tau privačiai parodė. Be to, aš ir nesiginčiju, sakau kad tai REALIAUSIAS variantas. Baik iš musės dramblį daryti, ir ieškoti nereikalingo konflikto, kur jo nėra.Kaunas yra Kaunas
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimą
Rokai, rink žodžius, parašiau, reiškia, žinau. Jei netiki, tavo bėdos.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Tai aš tikiu. Logiška. Matyt, per ilgus sakinius rašau, per daug samprotauju
- 2 patinka
Comment
Comment