Parašė hexen
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė simsim Rodyti pranešimąatvaizdas
namelis naujame pasimatymo akligatvyje (kaip sarkastiška) pirmas aukštas skirtas automobilių parkavimui. šalia stato dar vieną tokį patį.
Comment
-
Gerbiamieji Kauniečiai, gal žinote kas yra administratorius Kauno puslapių projektų temose? Kada be pasižiūri Kauno temą jau mane pradeda k****ti, kai viskas keliama belekur, belekaip. Kaip noriu tą matau, bet kurioje temoje pradėkite standartizuoti kad įrašai gautų bent šiokią tokią, prasmę nes pažįstu kelis asmenis sekančius Kauną tai įrašai tampa kuo toliau, labiau padriki, žmonėms tai nepatinka. Naujas narys simsim tegul supranta ESMĘ! !!!
Comment
-
Parašė cubik Rodyti pranešimąGerbiamieji Kauniečiai, gal žinote kas yra administratorius Kauno puslapių projektų temose? Kada be pasižiūri Kauno temą jau mane pradeda k****ti, kai viskas keliama belekur, belekaip.
Dabar jau ne tik projektų mėsmalė, bet net ir viešojo transporto pranešimų čia atsirado, kas išvis kitoj pusėj forumo turi savo vietą
Comment
-
Antradienį Kauno taryba ketina tvirtinti 2016-ųjų savivaldybės biudžetą, kuriame numatyta surinkti 274 mln. eurų pajamų – tai bus visų laikų rekordas. Biudžetas turėtų būti dar 34 mln. eurų didesnis, bet šie pinigai bus skirti ankstesnėms brangesnėms paskoloms finansuoti. http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktua...bai-patiks.htm
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKadencijos tikslas, įkasti kapsulę stadionui, nu nuStudentas
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimąis kur cia tokia nesamone istraukei?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKlausė per konferencija žurnalistai. Kupčinsko buvo pastatyt tiltą, šito- įkast kapsulę Apie LA nei pusę žodžio.
Comment
-
Kadangi Zalgirio arenos tema uzrakinta,dalinuosi cia....Oficialu: „Žalgirio“ areną netrukus papuoš įspūdingo dydžio užrašas http://www.kaunas.lt/2016/03/naujien...ydzio-uzrasas/
Comment
-
Tai vis dėl to čia bus ne viešbutis?
Nuomojami butai naujai pastatytame name, Kęstučio gatvėje 81.
Namas yra penkių aukštų, turi liftą. Viso 19 apartamentų.
Comment
-
Patinka fasadas man. Viskas paprasta, tačiau daugumą panašaus dydžio Kauno stiklainių lenkia mano akimis.
Beje, kad neklaidinti žmonių reikia patikslinti, kad planas buvo "studentų viešbutis", tai kažkas panašaus į studentų bendrabutį, kur ilgam apsistoja jie, o ne šiaip viešbutis. Gal pagalvojo kam apsiribotiu studentais jei galima bet kam nuomuotPaskutinis taisė Gator; 2016.03.09, 10:21.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPatinka fasadas man. Viskas paprasta, tačiau daugumą panašaus dydžio Kauno stiklainių lenkia mano akimis.
Beje, kad neklaidinti žmonių reikia patikslinti, kad planas buvo "studentų viešbutis", tai kažkas panašaus į studentų bendrabutį, kur ilgam apsistoja jie, o ne šiaip viešbutis. Gal pagalvojo kam apsiribotiu studentais jei galima bet kam nuomuot
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPatinka fasadas man. Viskas paprasta, tačiau daugumą panašaus dydžio Kauno stiklainių lenkia mano akimis.
Beje, kad neklaidinti žmonių reikia patikslinti, kad planas buvo "studentų viešbutis", tai kažkas panašaus į studentų bendrabutį, kur ilgam apsistoja jie, o ne šiaip viešbutis. Gal pagalvojo kam apsiribotiu studentais jei galima bet kam nuomuot
Comment
Comment