Tragiškai trūksta dar vieno aukšto. Tiek šalimais esančių pastatų kontekste, tiek turint mintyje, kad tai pagrindinė didmiesčio senamiesčio arterija...
Aukštis ribojamas dėl besiribojančio pastato fasado.
Na butu mano valia, tai mesciau tokio tipo istaigas i giliausa uzkampi, kur joms ir vieta, bet hey, laisve religijom...
Pirmas variantas, kuri buvo pateike buvo isvis pragariskas. Gaila, kad ta zeme nuosavybine ir negalima jos panaudot normaliems tikslams, o ne religiniam fanatikam atiduot, kad sudirbtu
Na butu mano valia, tai mesciau tokio tipo istaigas i giliausa uzkampi, kur joms ir vieta, bet hey, laisve religijom...
Pirmas variantas, kuri buvo pateike buvo isvis pragariskas. Gaila, kad ta zeme nuosavybine ir negalima jos panaudot normaliems tikslams, o ne religiniam fanatikam atiduot, kad sudirbtu
Na aš nesu nusiteikęs prieš religijas ir patį radiją, tačiau pirma yra šiek tiek keista, kad VŠĮ kuriasi tokioje vietoje, kur net ne kiekvienas kokybiškas verslas galėtų sau tai leisti.
Bet kitas svarbus momentas - aplink klubai, barai, savaitgaliais veiksmas, kuris tik auga. Stiklinis fasadas, už lango Marijos radijo studijos. Kažkaip...
Na, cia ju valda, o kadangi yra jiems poreikis, kuri patenkinti gali savo valdose... Nematau dideles bedos. Bet zinoma, vieta tikrai netinkama ir neturetu cia buti, bet ka padarysi, butu gerai, kad bent architekturiskai nesukurtu dar vienos piktzaizdes
Gaila, kad ta zeme nuosavybine ir negalima jos panaudot normaliems tikslams, o ne religiniam fanatikam atiduot, kad sudirbtu
Ir dar katedrą religiniai fanatikai pasistatė toookioj vietoj! Ir iš viso, visą Senamiestį religiniai fanatikai apstatė savo kulto statiniais vietoj to, kad panaudoti normaliems tikslams, pvz., kebabams kokiem nors ar degalinei.
Normaliai viskas su tuo Marijos radiju, atiduotu i komersantu, kapitalistu rankas, dar neaisku, koki stiklaini ikistu, cia bent panasu, kad labiau sprendzia architektu taryba, o ne uzsakovas
Nesuprantu ką reiškia tvarkoma? Ji juk pilnai nugriauta. Kažkaip nesitiki kad ją paėmė ir nugriovė tiesiog tik tam kad nugriauti. Taip pat nesupratau ką reiškia tikimasi kad ši vieta taps patogesnė vairuotojams?
Comment