Tragiškai trūksta dar vieno aukšto. Tiek šalimais esančių pastatų kontekste, tiek turint mintyje, kad tai pagrindinė didmiesčio senamiesčio arterija...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Skveras su kavinukėmis - mano akimis būtų tobuliausias variantas šiai vietai, trūksta Kaunui tokių erdvių...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąSkveras su kavinukėmis - mano akimis būtų tobuliausias variantas šiai vietai, trūksta Kaunui tokių erdvių...
Švelniai tariant stebina šios įstaigos ožmojai dėl vietos pasirinkimo.
Comment
-
Na butu mano valia, tai mesciau tokio tipo istaigas i giliausa uzkampi, kur joms ir vieta, bet hey, laisve religijom...
Pirmas variantas, kuri buvo pateike buvo isvis pragariskas. Gaila, kad ta zeme nuosavybine ir negalima jos panaudot normaliems tikslams, o ne religiniam fanatikam atiduot, kad sudirbtu
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąNa butu mano valia, tai mesciau tokio tipo istaigas i giliausa uzkampi, kur joms ir vieta, bet hey, laisve religijom...
Pirmas variantas, kuri buvo pateike buvo isvis pragariskas. Gaila, kad ta zeme nuosavybine ir negalima jos panaudot normaliems tikslams, o ne religiniam fanatikam atiduot, kad sudirbtu
Bet kitas svarbus momentas - aplink klubai, barai, savaitgaliais veiksmas, kuris tik auga. Stiklinis fasadas, už lango Marijos radijo studijos. Kažkaip...
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąGaila, kad ta zeme nuosavybine ir negalima jos panaudot normaliems tikslams, o ne religiniam fanatikam atiduot, kad sudirbtu
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKokią kompensaciją? Langai ugniasienėje išvis legalus dalykas?
Comment
-
http://kaunas.kasvyksta.lt/2015/03/2...oma-degaline/#
Vis gi Šiaurės pr. ir Savanorių pr. kampe tiesiog tvarkoma degalinė...
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąNesuprantu ką reiškia tvarkoma? Ji juk pilnai nugriauta.
Comment
-
Parašė Arminass Rodyti pranešimąhttp://kaunas.kasvyksta.lt/2015/03/2...oma-degaline/#
Vis gi Šiaurės pr. ir Savanorių pr. kampe tiesiog tvarkoma degalinė...
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąTurbut jau legalus
Comment
Comment