Kuri cia statybine kompanija statanti ta objekta nusipelne tavo blogu zodziu? Ir kodel?
Turėjau lašiny projekto vystytojus kaip subendrintą ir depersonalizuotą gaivalą, kuris atima iš vaikų žaliąjį sklypelį po langais ir įgrūda į nasrus mėsainį. Vaikučių sveikata man labai rūpi, nes jie turės ateityje uždirbti man pensiją.
Turėjau lašiny projekto vystytojus kaip subendrintą ir depersonalizuotą gaivalą, kuris atima iš vaikų žaliąjį sklypelį po langais ir įgrūda į nasrus mėsainį. Vaikučių sveikata man labai rūpi, nes jie turės ateityje uždirbti man pensiją.
Jei kažkada ten būtų buvusi tavo žemė, manau būtum labai norėjęs kad ją būtent ten grąžintų o ne už Kauno kažkur, o gražinus labai abejoju ar būtum pasiryžęs ją palikti tiesiog žaliuoju plotu. O ir prie gatvės vaikų žaidimui žali plotai nelabai tinka
Nusiraminkit. Abejoju ar Hesburger ten ilgai išsilaikys. Nelabai žinau žmonių, kuriems patiktų Hesburger. Gera vieta nebutinai padės, kai McDonald's arti.
Nusiraminkit. Abejoju ar Hesburger ten ilgai išsilaikys. Nelabai žinau žmonių, kuriems patiktų Hesburger. Gera vieta nebutinai padės, kai McDonald's arti.
Koks skirtumas, pastatas ir neissilaikius nebus nugriautas ir zaliojo ploto ten nebus. (Cia is r08n varpines ziurint)
Man patinka. Suvalgau kokius 3 Hesburger mėsainius per metus.
Tuo tarpu McDonaldse esu apskritai valgęs gal 3k. gyvenime.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Oi.. Kaune jaunimas labai mėgsta šį restoraną. Lietuvoje didžiulius pinigus uždirba Hesburgeris.
Nenukrypkim nuo temos, tuo labiau, kad tema banali ir jau nekarta isdiskutuota prospekte: kas geriau hesburger ar mcd, kas geriau valgyti ar nevalgyti greita maista ir tt.
Tai prie vyturio mokyklos bus hesburger... po velniu, negi ju dar truksta, kaip tik priesingoj gatves pusej pusiau merdejantis naujai pastatytas centriukas stovi, dar viena balagana stato...
Tokie greito maisto restoraniukai kaip mc ir hesas visada bus aukstumoj tu paziurek kas daros savanoriu make po 12 h kasdien o ypac savaitgaliais eile jau savanoriu prospekte stovi, cia juolab kitam gale bus paklausa
Nelabai kaip dabar ziurisi, bet kai pabaigs tikekimes kitas vaizdas bus
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment