Parašė Chipsas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
-
Parašė Taut. Rodyti pranešimąO kas gali garantuoti, kad nelaikys, kol pakils rinkos kaina, o tada parduos?Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąNatkevičiaus projektai yra faini, man tik juodai nepatinka vietos, kuriuose jis juos įgrūda. Kad ir Jėzuitų rekonstrukcija - tas juodas pūlinys Senamiestyje. Košmaras. Na, Juozapavičiaus prospektas jam tiktų, galima kažką ir galvoti. Galų gale - mums būtina pirmoji kregždė aukštuminių pastatų srityje.
O Jėzuitų rekonstrukcija man asmeniškai įdomi ir tikrai geraPaskutinis taisė fredis; 2010.12.30, 08:32.You've got one life! Live it!
Comment
-
Sveiki, kažkaip užtikau vieną vaizdo įrašą su vienu projektėliu Kaune, tik neteko man asmeniškai ankščiau apie girdėt, o beto ir pažiriūrėjus apetitas dingsta, pamačius atvirai tariant "snarglį". Gal galit ką plačiau pasakyti apie šį daiktą?
Paskutinis taisė Aleksas666; 2011.01.03, 23:08.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąSveiki, kažkaip užtikau vieną vaizdo įrašą su vienu projektėliu Kaune, tik neteko man asmeniškai ankščiau apie girdėt, o beto ir pažiriūrėjus apetitas dingsta, pamačius atvirai tariant "snarglį". Gal galit ką plačiau pasakyti apie šį daiktą?
Youtube video
Architektūrine prasme ir manęs nežavi, bet šiaip tai visai tiktų toj vietoj koks dangoraižis.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąSveiki, kažkaip užtikau vieną vaizdo įrašą su vienu projektėliu Kaune, tik neteko man asmeniškai ankščiau apie girdėt, o beto ir pažiriūrėjus apetitas dingsta, pamačius atvirai tariant "snarglį". Gal galit ką plačiau pasakyti apie šį daiktą?
Youtube videoArchitektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
Parašė Athens Rodyti pranešimąGal galėtum dar tą video įkelt, nes kažkaip nepasileidžia. Ačiū
Cia jau diskutuota buvo apie sita, man priesingai nuo daugelio, kuriems nepatiko kaip tik vienas graziausiu projektu butu netgi tarp visu triju Baltijos valstybiu.
Comment
-
Naujai pradedamas projektas...
2011 metų pradžioje Noreikiškėse pradedama statyti individualių namų gyvenvietė KAMŠOS NAMAI. 17 ha sklypas iš vakarų, šiaurės ir rytų pusių apribotas botaniniu Kamšos draustiniu. Projekto koncepcija- kokybiškas būstas už patrauklią kainą.
Comment
-
Parašė arviss Rodyti pranešimąApie kainas nieko neraso, o galetu...
Comment
-
Parašė arviss Rodyti pranešimąApie kainas nieko neraso, o galetu...
Comment
-
Kamšos namų plane parodytas planuojamas kelias, jungiantis Noreikiškes su hipotetiniu Kėdainių tiltu šalia prieplaukos. Ten realiai kažkas planuojama, ar visgi labiau reklaminis triukas padaryt gyvenvietę patrauklesne? Taip pat iš šiaurinės pusės ribojamasi su šlaitu į Marvelę. Įdomu, kokia situacija su kvapais, kai pučia šiaurės-rytų vėjas?
Comment
Comment