o tai kautra disponuoja tokiais pinigais, kad galės įgyvendinti tokį projektą?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo tai kautra disponuoja tokiais pinigais, kad galės įgyvendinti tokį projektą?
Comment
-
Asmeniškai man, tokie autobusų stočių pavertimai į prekybos centrus visiškai nepatinka. Visai netoli Kauno autobusų stoties yra Maxima, kitoj pusėje kelio Ekspres marketas, o ir Akropolis visai netoli, jau nekalbant apie galybę mažų parduotuvėlių ir turgų. Išvažiavimas iš stoties Bažnyčios gatve nėra toks ir blogas, kaip apibrėžė Kautros atstovai, ne ką prastesnis nei Vilniuje. Faktas tik tas, kad naujos autobusų stoties Kaunui tikrai reikia.
Comment
-
Kaip minimum, reikia dengtu peronu...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąAsmeniškai man, tokie autobusų stočių pavertimai į prekybos centrus visiškai nepatinka.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ šiaip ne tai, kad smagu, o tiesiog privaloma, jau užtektinai metų bomžyne keleivius priiminėjamYou've got one life! Live it!
Comment
-
Na aš žodį galiu tarti, kaip ne vietinis:
Atvažiuoju apie šimtą kilometrų į Kauną ir žinoma, noriu pavalgyti. Išlipi iš autobuso, kažkokia pilka masė, kuri nesikeičia nuo tada kai aš čia dar buvau mažas. Tik iš kažkelinto karto atavažiavęs supratau, jog šalimais yra maxima, be to tikrai dėl kelių patiekalų nesiruoščiau eiti į Akropolį, kuri iki jo visvien yra šioks toks atstumas. Taip stotyje apstu kaimo baro (abejotinų) parduotuvėlių, kur kartais atrodo, kad nusipirksi kažką supuvusio. Aš pilnai nusilenkčiau tiems, kas stotyje atidarytų bent jau žmonišką parduotuvėlę, nereikia 5000 kvadratų, bet nors kažkas turi būti.DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė Depeche Rodyti pranešimąNa aš žodį galiu tarti, kaip ne vietinis:
Atvažiuoju apie šimtą kilometrų į Kauną ir žinoma, noriu pavalgyti. Išlipi iš autobuso, kažkokia pilka masė, kuri nesikeičia nuo tada kai aš čia dar buvau mažas. Tik iš kažkelinto karto atavažiavęs supratau, jog šalimais yra maxima, be to tikrai dėl kelių patiekalų nesiruoščiau eiti į Akropolį, kuri iki jo visvien yra šioks toks atstumas. Taip stotyje apstu kaimo baro (abejotinų) parduotuvėlių, kur kartais atrodo, kad nusipirksi kažką supuvusio. Aš pilnai nusilenkčiau tiems, kas stotyje atidarytų bent jau žmonišką parduotuvėlę, nereikia 5000 kvadratų, bet nors kažkas turi būti.
Comment
-
Parašė Justin Rodyti pranešimąStipriai perdėta. Pačioje stotyje yra tvarkinga, nors ir nedidelė parduotuvė, kurioje galima ir apsipirkti ir valgyti nusipirkti. Sekančios durys - kavinė - gal ir ne restorano tipo, bet dar jokiam kaimo bare neteko tokios matyt.DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąšiandien petrausko ir aukštaičių kampe (link futbolo maniežo) tveriama tvora:
Atvaizdas
gal įtariat kodėl?
Comment
-
Kauno centre iškils paminklas Lietuvos laisvės kovotojų Motinai
Kauno centre iškils paminklas Lietuvos laisvės kovotojų Motinai. Didžiąją dalį šiam paminklui reikalingų lėšų paaukojo Lietuvos gyventojai.
Trečiadienį Kauno miesto savivaldybės tarybos kolegija pritarė siūlymui skirti 20 tūkst. litų iš Administracijos direktoriaus rezervo fondo paminklo Lietuvos laisvės kovotojų Motinai projektavimui bei papildomiems aplinkos tvarkymo darbams Kauno senosiose kapinėse (Ramybės parke), miesto centre, netoli tarpmiestinės autobusų stoties.
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=33569577
Comment
Comment