Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Vienos nuomonės neturiu... Bet reikėtų neatmesti ir šitų galimybių: darbininkai užgėrę po Naujųjų šventimo nenoriai dirba; kelių valymo įmonė taupo, nes jos niekas nespaudžia (galbūt valdžioje kažkas iš pažįstamų sėdi...). Verčiama stichinei nelaimei ir viskas teisinama, nors dirbama mažiau nei kalbama. Tikėtina ir tokia versija.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąna o daktarėlis nusipirko šiaip ne taip kastuvą sniegui ir užkandęs eis vaidinti labai pilietiškowww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Akropolio "Maximoj" pilna prikrauta kastuvų po 9,99 Ltwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Sezoną tai tikrai. Iš pirmo žvilgsnio neatrodo greit lūžtantys. Dabar sniegas purus, drėgmės mažai, tai ir lengvas - vienu įkasimu galima pilną kastuvą sniego kelti, nesibaiminant, kas kastuvas lūš nuo svorio.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąįdomu, kiek jie laikys už tokią kainą
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimądisident:
tai pasakyk, kas konkrečiai geriau galėjo būti padaryta?
Kas galėjo būti geriau padaryta.. Mano manymu, buvo galima susitarti su įmonėmis, turinčiomis kad ir paprasčiausią Belarusą su buldozerio lėkšte, pasiskolinti technikos iš kitų miestų, o kas realiausiai buvo galima padaryti, tai išvaryti valytuvus bent jau 5 ryto, ar dar anksčiau, kad būtų spėta nuvalyti visos gatvės dienai. Na aišku, jeigu tai, ką išvardinau yra neįmanoma, tai ką padarysi, toks miestas, tokia visuomenė.
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąKaip ir daugelis, gerai nežinau šiuo metu esančios situacijos, tačiau Kauno valdžia niekada nepasižymėjo kruopštumu.
Kas galėjo būti geriau padaryta.. Mano manymu, buvo galima susitarti su įmonėmis, turinčiomis kad ir paprasčiausią Belarusą su buldozerio lėkšte, pasiskolinti technikos iš kitų miestų, o kas realiausiai buvo galima padaryti, tai išvaryti valytuvus bent jau 5 ryto, ar dar anksčiau, kad būtų spėta nuvalyti visos gatvės dienai. Na aišku, jeigu tai, ką išvardinau yra neįmanoma, tai ką padarysi, toks miestas, tokia visuomenė.DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė Kranininkas Rodyti pranešimąTeko šeštadienį išbandyti tokį, tai nemeluosiu, tikrai ''limpa'' prie rankos, lengvas, patogus pasemti sniega, nevarginantis nugaros, tačiau baisiai bijantis kliūčių. Vos tik užkliuvo besemiant ir ''kaušas'' sulūžo Bet kaina viliojanti vistiek Patarimas - elgtis švelniai
ir vat - mano padarytos vietos jau užimtos, ir kaip visada - padariau 4, tai vienas kaušas mašina vos ne įstrižai per dvi vietas pasistatęs, bet aš vis tiek tilpau patarimas - nusikaskit ne tik sau, bet ir tinginiams, tada ir sau liks
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo ką aš sakiau
ir vat - mano padarytos vietos jau užimtos, ir kaip visada - padariau 4, tai vienas kaušas mašina vos ne įstrižai per dvi vietas pasistatęs, bet aš vis tiek tilpau patarimas - nusikaskit ne tik sau, bet ir tinginiams, tada ir sau liksYou've got one life! Live it!
Comment
Comment