Na, nežinau ar ten labai daugiau ką nei aplinkos sutvarkymas galima būtų padaryti. Ūkinė veikla šioje zonoje tikriausiai ribojama.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąaš irgi pritariu,kad tų medžių neliktų.Nei vaizdo iš jų ,nei naudos kokios nors..už gražų,švarų,žole apaugintą šlaitą„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
ė chebra, ar man čia kažkas neaišku, ar čia kaip, bet man atrodo, kad jei medžiai ten būtų prakirsti, tai ilgainiui Nemunas galbūt šiek tiek nesutvirtintus krantus praplautų? dabar juos sėkmingai laiko medžių/krūmų šaknys. T.y. ar tikrai dabar nenukentės Neries pakrantė, jei visiškai prakirsta?
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąė chebra, ar man čia kažkas neaišku, ar čia kaip, bet man atrodo, kad jei medžiai ten būtų prakirsti, tai ilgainiui Nemunas galbūt šiek tiek nesutvirtintus krantus praplautų? dabar juos sėkmingai laiko medžių/krūmų šaknys. T.y. ar tikrai dabar nenukentės Neries pakrantė, jei visiškai prakirsta?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąŠimtus metų buvo be medžių
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąįdomu, ką pasakys vlk užlėkęs čia - valdžia nenori nemoka negali? o šiaip tai nuostabu, reikės nupėdinti pažiūrėti kaip atrodo
Centrines miesto gatves, buvusio Kauno pasididziavimo, Laisves alejos vaizdas vienprasmiskai liudija - Kauno politikai ir ju klerkai nemoka, nenori, negali.
Rasau apie valdzios neigaluma ne del polinkio burnoti ar verkslenti, tiesiog matau kaip Kaune praktiskai visa nepriklausomybes laikotarpi (ne)vyksta reikalai.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąčia ne atsakymas. Šimtus metų nebuvo ir Kauno HES. Neaišku kaip jis dabar veikia krantus„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąbe HES budavo dideli potvyniai ir nieko krantams neatsitikdavo.
Comment
-
Je visai gal ir neblogai, visos vizualizacijos ir tt..
http://santakoje.lt/index.php?option...d=20&Itemid=52JR
Comment
-
Prajuokino: pats zino ir pats klausia Lygtais nebutum tose statybose kasdien
Parašė Lyderis Rodyti pranešimąo matet kaip graziai kyla prabangiu namu kvartalas "Santakoje"? Jau man atrodo nedaug liko iki statybu pabaigos. Gal kas zino kada jau bus galima ten pasivaiksciot?
Comment
-
Parašė Lyderis Rodyti pranešimąo matet kaip graziai kyla prabangiu namu kvartalas "Santakoje"? Jau man atrodo nedaug liko iki statybu pabaigos. Gal kas zino kada jau bus galima ten pasivaiksciot?
Comment
-
O kas vyrai jums patinka ir kas zavi?
Mano nuomone Santakos kvartalas visai nera blogas. Teisingiau bus grazus, patogus gyventi ir geroje vietoje.
Kaune pilna griuvanciu, nepriziuretu, menkaverciu namu, kad ir santakos rajone, o taip pat centre ir net Laisves alejoje, jau nekalbant apie Sancius ir Vilijampole.
Kritikos streles galima nukreipti ten kur tikrai prastai, kur klesti apsileidimas o ne i konkrecius realius realizuotus projektus.
Parašė Road Rodyti pranešimąyra "skateparkas" ir ten renkasi kiaura diena daug paaugliu ir jie triukcmauja, rekauja...
Comment
-
Tokiose vietose reiktų statyti visuomeninius pastatus (kad atgaivinti šią miesto dalį) pvz. kolegijos ar universiteto padalinį, o ne gyvenamuosius namus.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė vlk Rodyti pranešimąAr tikrai blogai, kad paaugliai renkasi "skateparke". Manau, tai tik sveikintina. Irengta vieta jaunimui susitikti, pramogauti. Kodel tai nepatinka?
tiesiog tai ne itin suderinta,man asmeniskai netrukdo,tik klausimas...kas bus kai prades trukdyti daug uz busta sumokejusiems ir kauno grietinele laikomiems zmonems?Kazkam reikes turbut trauktis...
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąTokiose vietose reiktų statyti visuomeninius pastatus (kad atgaivinti šią miesto dalį) pvz. kolegijos ar universiteto padalinį, o ne gyvenamuosius namus.
Ar kuris nors universitetas ar kolegija turi ar turejo projekta, lesu ir nora ka nors statyti butent Santakos vietoje?
Manau vietos dar liko ir kitiems projektams. Taciau ar yra norinciu, galinciu ir sugebanciu?
Comment
-
reklama
Comment
-
Parašė vlk Rodyti pranešimąVisiskai netoli isikures Vilniaus universiteto Kauno filialas su 2000 studentu, o Rotuses aiksteje - gimnazija. Ar jie ipatingai pagyvina senamiesti?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
Comment