Jūs šnekate apie įmonės Erdvė projektams vieną iš projektų. Priešais Lukoil bus logistikos centras, o tarp viadukų į Kleboniškį planuojamas komercinis centras.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąJūs šnekate apie įmonės Erdvė projektams vieną iš projektų. Priešais Lukoil bus logistikos centras, o tarp viadukų į Kleboniškį planuojamas komercinis centras.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąTaip turėjo atrodyti Britanikos pastatas nuo Kestučio g.
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKitame gale, ten prie pat Mūravos. Bet tik dabar pagalvojau ar apie tą pačią vietą su Nedu kalbam Nes aš kalbu apie laukymę važiuojant nuo Vilniaus PRIEŠ degalinę (ir nepamenu tiksliai ar Lukoil'as) ten ar ne
Na tai gal bms'as savo administracini statytis pradeda,o gal Kauno vartai
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKitame gale, ten prie pat Mūravos. Bet tik dabar pagalvojau ar apie tą pačią vietą su Nedu kalbam Nes aš kalbu apie laukymę važiuojant nuo Vilniaus PRIEŠ degalinę (ir nepamenu tiksliai ar Lukoil'as) ten ar ne
Comment
-
Aš apie šią vietą:
http://maps.google.com/maps?f=d&hl=e...=UTF8&t=h&z=14Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
-
Dabar galvoju, kad aš nebūčiau susimaišęs kurioj miško pusėjMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
-
Valio, Kaune bus vienu vaiduokliu mažiau. Greičiausiai bus perstatomas šis pastatas. Nuo dabartinių 5 aukštų turėtų ūgtelti iki 8-9.
Po perstatymo turėtų atrodyti taip:
http://www.investicijuvaldymas.lt/?g=1&o=33Kaunas yra Kaunas
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąkur jis randasi?
Pačioje Kauno širdyje, Maironio gatvėje, prie pat Laisvės alėjos parduodami Nauji, Prabangūs, Prestižiniai APARTAMENTAI. Apratamentai yra naujai statomame viešbutyje, kuris išsiskirs savo unikalia architektūra ir stiliumi, bei nuostabiais panoraminiais centro vaizdais. Čia pat viešbučio rūsyje bus įrengtas sporto klubas su pirtimi ir baseinu. Netoliese Laisvės alėja, Teatrai, kavinės, restoranai, viešbučiai, parduotuvės... taip pat pramogų ir prekybos centras "Akropolis".
Comment
Comment