Prakalbus apie apžvalgos aikšteles tai Milikonių jau nežinau kiek metų stato stato, bet taip ir neužbaigia...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąNaujienos iš Varnių g:
1. Jau aptvertas buvęs Telekomo pastatas.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
idek is savo kompo nuotrauka cia: http://foto.terpe.lt/
paskui kiekvienos foto linka irasyk i komentaro langeli pasirinktoje temoje. tarp nuotrauku linku palik tarpelius. kaip ir viskas...
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąidek is savo kompo nuotrauka cia: http://foto.terpe.lt/
paskui kiekvienos foto linka irasyk i komentaro langeli pasirinktoje temoje. tarp nuotrauku linku palik tarpelius. kaip ir viskas...Parašė Irmux Rodyti pranešimąir dar... sumažinti nepamiršk
Comment
-
Parašė Viktorija Rodyti pranešimąEi o kaip sumazinti foto????? Man kazkaip nesiseka.....
Comment
-
Dėl atsiprašymo:
gerb. pone atsiprašyti tikrai nelabai randu už ką. Nebent už tai kad bereikalo kišu nosį kur kai kam atrodytų nevietoje, o šis portalas būtent ir skirtas aptarinėjimams. Beabejo visoms firmoms pasitaiko ir gerų ir blogų objektų. Vienur sekasi, kitur nelabai... Tačiau nei vienas mano ankstesniuose komentaruose pasakytas faktas tikrai nebuvo nepagrįstas. Rašiau tai ką mačiau. Vienintelis dalykas ką šiai dienai galiu padaryti tai ištryniau ankstesnius komentarus susijusius su jūsų kompanija (kogero jiems čia tikrai nevieta, bent jau tokiems kaip jie buvo parašyti). Manau vis dar turite lapus su mano komentarais - darykite su jais ką tinkamas. Jei manote, kad nuo to jog parodysite juos L.M. bus geriau... ką gi, tai jau jūsų valia. Šioje istorijoje pridurti tikrai nebeturiu daugiau ko. Galbūt tik palinkėt, kad naujame projekte viskas eitūsi kaip iš pypkės ir eilinį kartą pakartot, kad visa ką aš rašau tai yra TIK mano nuomonė ir su mano darboviete tai nesusiję.
p.s. Atsiprašau visų, kurie čia rašote. Šis lyrinis nukrypimas yra būtinas. Pašalinsiu jį pats po tam tikro laiko. Gerų diskusijų.
p.s. p.s. Kompanijos pavadinimas neminimas sąmoningai, kadangi abi suinteresuotos pusės žino apie ką eina kalba. Į jokius klausimus apie ką aš čia taip pat neatsakinėsiu. Tiesiog taip reikiaTas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąDėl atsiprašymo:
gerb. pone atsiprašyti tikrai nelabai randu už ką. Nebent už tai kad bereikalo kišu nosį kur kai kam atrodytų nevietoje, o šis portalas būtent ir skirtas aptarinėjimams. Beabejo visoms firmoms pasitaiko ir gerų ir blogų objektų. Vienur sekasi, kitur nelabai... Tačiau nei vienas mano ankstesniuose komentaruose pasakytas faktas tikrai nebuvo nepagrįstas. Rašiau tai ką mačiau. Vienintelis dalykas ką šiai dienai galiu padaryti tai ištryniau ankstesnius komentarus susijusius su jūsų kompanija (kogero jiems čia tikrai nevieta, bent jau tokiems kaip jie buvo parašyti). Manau vis dar turite lapus su mano komentarais - darykite su jais ką tinkamas. Jei manote, kad nuo to jog parodysite juos L.M. bus geriau... ką gi, tai jau jūsų valia. Šioje istorijoje pridurti tikrai nebeturiu daugiau ko. Galbūt tik palinkėt, kad naujame projekte viskas eitūsi kaip iš pypkės ir eilinį kartą pakartot, kad visa ką aš rašau tai yra TIK mano nuomonė ir su mano darboviete tai nesusiję.
p.s. Atsiprašau visų, kurie čia rašote. Šis lyrinis nukrypimas yra būtinas. Pašalinsiu jį pats po tam tikro laiko. Gerų diskusijų.
p.s. p.s. Kompanijos pavadinimas neminimas sąmoningai, kadangi abi suinteresuotos pusės žino apie ką eina kalba. Į jokius klausimus apie ką aš čia taip pat neatsakinėsiu. Tiesiog taip reikia
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąApie ką čia?
Comment
-
Tikriausiai prisimenate tą elektrinės pastotę neseniai statytą KM? Ilgą laiką aklina siena į gatvę stovėjo plika, t.y. baltų plytų ir niekas nieko nedarė. Tiesa vėliau sumonatvo kažkokius karkasus. Šiandien važiuoju pro šalį ir iš toli matau kažkas vyksta... Siena tamsėja Nudžiugau, maniau jau deda apdailines plytas Visgi kai privažiavau arčiau išvydau dažomas baltas plytas Na viliuosi dar kažkas dėsis ant tų karkasų ir nesimatys nudažytos sienosMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment