Vakar gryzinejau nakti is vilniaus... Graudu pasidare kai pamaciau ribozenkli... tiksliau jo apsvietima. net stot fotkint nebesinorejo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujasis Kauno riboženklis
Collapse
X
-
fotkinta su mobiliuoju, paaiškinu iš kur tokia kokybė
ir iš toliau...
Vaizdai važiuojant nuo Klaipėdos. Kilo tokia ''vizuali'' mintis, kad vasarą vaizdas bus kur kas geresnis ir ryškesnisPaskutinis taisė Kranininkas; 2009.01.13, 18:12.
Comment
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąnėra jau taip ir blogai kaip,kad peikėt čia visi
kaip tu apsviesi tas raides-skyles? sviesa atsispindes tik nuo fono,o tai..... teko nakti vaziuojant Lietuvoje matyti kelio skyda su miestu pavadinimais ir atstumais iki ju. stendas didziulis,bet kazkas padare taip,kad melynas fonas is sviesa atspindincios pleveles buvo uzklijuotas,o baltos raides- is paprastos pleveles. Perskaityti neimanoma nieko. bus ir cia tas pats beveik.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąčia gal laikinai?..Occupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
-
Šiaip diena jis tikrai man atrodo net ne neblogas o geras Apsišarvuokim kantrybe ir laukim normalaus apšvietimo. Beja, man gal pasivaideno, bet nuo vilniaus atvažiuojant jo raidžių vidus kažkaip spindėjo iš tam tikro kampo pažiūrėjus, tai gal čia tas vidinis apšvietimas? Nors pagalvojau jog tiesiog metalo kampai spindi vnz... laukiamTas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Parašė Kestykas Rodyti pranešimąna reikės ir man gyvai pažiūrėti kaip jis atrodo, nakti įdomu kaip atrodo. Nes diena tai tikrai blankokas, sunkiai pastebimas...
Comment
-
Parašė Bootsy Rodyti pranešimą*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąnuo Klaipėdos puses nešviečia, praktiškai nematomas, o šalia reklaminis skydas apšviestas kaip reikia...
Comment
-
Parašė Boružėlė Rodyti pranešimąJo, tas raudonas CELSIS tai klaikiai užgožia riboženklį. Tiesą pasakius, naktį važiuojant visiškoj tamsoj trumpam žvilgtelėjau pro langą, tą reklamą pamačiau, o riboženklio net blankiai šviečiančio nesimatė. Gal blogai žiūrėjau, gal nespėjau..You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimą... Kai tiek pinigų sumokama, o tokių smulkemnų nepadaro...
Comment
Comment