Parašė mag
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujasis Kauno riboženklis
Collapse
X
-
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą''Įdomi'' nuomonė.Mane štai nubaudė, kad kažką provincialiai mąstančiais pavadinau, o tu čia mano intelektu suabėjojai.Gal ir tavę nubausti reikia ?Tai ne man spręsti, bet gal tavę ir reikia nubausti už įžeidimą.Vilniečiai čia, matai, atsirado.Ir šmeižti jiems galima.Jeigu juokų nesupranti, tai didelė bėda.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimąNereikia čia kelti bereikalingų vėjų. Vilnius vs Kaunas ar Vilnius vs Lietuva. Normalus tas Vilniaus ženklas, moderniai minimalistinis. Grožį gali kiekvienas suprasti savaip, ir jei tau jis nepatinka tai galima pasakyti tai paprastai o išsidirbinėti.
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąSleader, tu manai, kad čia gražu ?Kur čia grožis ?Kauno riboženklis tikrai gražesnis bus.Tiesiog parašė, kad lenkai ''Vilno'' nevadintų. .Ir, kad patys nepamirštų.
O kaunietiškasis, gal ir bus (tikiuosi bus) gražus. Jei tik bus parinktos geros, ilgaamžės ir patraukliai atrodančios medžiagos, bei apšvietimas. Taigi pagyvensim ir pamatysim.
Comment
-
Ir Vilniaus, ir Kauno naujieji riboženkliai- savotiškai įdomūs ir gražūs. Kiekvieną kartą pravažiuodamas pro senąjį Kauno riboženklį, nekokie jausmai užvaldo. Norisi sugrįžti (išvažiuoti) į modernų miestą. Iš riboženklio galima susidaryti pirmąjį įspūdį apie miestą- tai turėtų būti aktualu.www.nejau.net - kitoks požiūris!
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąBe jokių "išsidirbinėjimų", gigantomanijos, masyvumų <...>
<...> karvės ragų ar pan.
-
Kauno riboženklis savotiškai išraiškingas, man visai patinka.Paskutinis taisė Aš; 2008.02.06, 02:08.
Comment
-
Man Kauno ribozenklis pasirode kiek grubokas, galetu buti subtilesnis, o dabar jau labai Kauna is neigiamos puses pristato. (nesvetingas ir grubus miestas )
Is kitos puses Kaunas taip apleistas, kad greiciau reiketu tvarkytis, todel tegul stato toki, nes laukti jau nera kada.Paskutinis taisė Adata; 2008.03.31, 15:40.
Comment
-
Parašė Adata Rodyti pranešimąMan Kauno ribozenklis pasirode kiek grubokas, galetu buti subtilesnis, o dabar jau labai Kauna is neigiamos puses pristato. (nesvetingas ir grubus miestas )
Is kitos puses Kaunas taip apleistas, kad greiciau reiketu tvarkytis, todel tegul stato toki, nes laukti jau nera kada.
Comment
-
Parašė Adata Rodyti pranešimą<...> Kauna is neigiamos puses pristato. (nesvetingas ir grubus miestas )
Galima tai interpretuoti kaip Kauno užsispyrimą siekiant tikslo, kovingumą, veržlumą. Gaila, kad tai tik simbolinė deklaracija, kurios požymių praktikoje labai maža.
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąkaip tu čia viską protingai surašei
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNesutinku, tai priklauso tik nuo požiūrio, o dabartinis požiūris daugumai suformuotas per tendencingus stereotipus.
Galima tai interpretuoti kaip Kauno užsispyrimą siekiant tikslo, kovingumą, veržlumą. Gaila, kad tai tik simbolinė deklaracija, kurios požymių praktikoje labai maža.
Gyvenu Kaune, dirbu Klaipedoje, mokiausi Vilniuje, todel neblogai zinau visu miestu problemas (+mano spec ).
Galima pasakoti apie verzluma, uzsispyrima, bet jei pasneketum su kuo is Klaipedos, Vilniaus isjuoktu uz tokius "marazmus". Sakytu kur jusu verzlumas, uzsispyrimas ??? Laisves aleja, Sporto rumai, kur ???? Zalgiris . Viena karta reikia baigti svaigti ir issiplauti akis, gal tada pamatysim kaip mes atrodomePaskutinis taisė Adata; 2008.04.01, 13:00.
Comment
-
Parašė Adata Rodyti pranešimąLaisves aleja, Sporto rumai, kur ???? Zalgeris . Viena karta reikia baikti svaigti ir issiplauti akis, gal tada pamatysim kaip mes atrodomeIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Adata Rodyti pranešimąGyvenu Kaune, dirbu Klaipedoje, mokiausi Vilniuje, todel neblogai zinau visu miestu problemas (+mano spec ).
Galima pasakoti apie verzluma, uzsispirima, bet jei pasneketum su kuo is Klaipedos, Vilniaus isjuoktu uz tokius "marazmus". Sakytu kur jusu verzlumas, uzsispirimas ??? Laisves aleja, Sporto rumai, kur ???? Zalgiris . Viena karta reikia baikti svaigti ir issiplauti akis, gal tada pamatysim kaip mes atrodome
Comment
-
Parašė Adata Rodyti pranešimąMan Kauno ribozenklis pasirode kiek grubokas, galetu buti subtilesnis, o dabar jau labai Kauna is neigiamos puses pristato. (nesvetingas ir grubus miestas )
Is kitos puses Kaunas taip apleistas, kad greiciau reiketu tvarkytis, todel tegul stato toki, nes laukti jau nera kada.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Tai eilinis pinigų plovimas ir tiek. Savų "dizainerių" chebrytė nupiešė kažkokį grybą, jai bus atsegta 0,5mln Lt iš kurių nemaža dalis grįš "otkato" pavidalu sprendimą priėmusiems pareigūnams.
O dabartiniai riboženkliai ir praėjus daugeliui metų po pastatymo neatrodo morališkai pasenę - problema tik ta, kad niekas jų neprižiūri ir neremontuoja.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment