Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujasis Kauno riboženklis
Collapse
X
-
old school
Man 4, o ypac 5 labai gerai atrodo. Gal neprasciausia varianta isrinko, bet tikrai neidomu ir neoriginalu.
Comment
-
Nu va, pagaliau ženklą rinko komisija su normaliu estetiniu skoniu . Man, asmeniškai, jie išrinko geriausią iš galimų. Šiuolaikiškai modernų - tiksliai atspindintį Kauno siekį būti progresyviu ir inovatyviu miestu. O tie ragai yra visiškas anachronizmas, ne ką toliau nuėjęs nuo sovietinio varianto. Garnatuoju, kad ragus sukūrė koks 70-metis dailininkas ar architektas.
Pagal foto sprendžiu, kad naujas ženklas bus iš nerūdijančio plieno, gal chromuotas, ir jam tikrai negrės atsilupę dažai ir nubyrėjęs betonas.
Su kuom visus ir sveikinuPaskutinis taisė Perfect; 2008.09.19, 21:52.
Comment
-
o man, kaip žmogui "iš šalies" labiausiai Kauną atspindintis ženklas buvo nr.4 Juk Kaunas tai kryžkelė, svarbus magistrlių sankirtos taškas. Kas ženkle ir atsispindi. Tokį kokį išrinko galėjau greit ir aš ant autocad'o sumest, rytinę kavą begerdamas. Betkokiu atveju pasirinktasis nėra tragedija, neturi ragų yra standartinis šmotas kažkotais prie miesto...Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Manau pasirinko ne geriausia bet ir ne blogiausia varianta. Tiesiog gal buvo sovietufobija truputi nes dauguma zenklu primena tarybu sajungos idejas man. Sis paprastas is pradziu pasirode prastas man, bet kuo tuoliau i ji ziuriu tuo daugiau manau kad teisingas sprendimas.I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąO paprasčiausiai lentai su užrašu "Kaunas" reikėjo skelbti dar konkursą? Nerealu...taip tik Kaune gali nutkti, turbūt.
Comment
-
Na manau tikrai ne blogiausia isrinko. Gal net geriausiai mano nuomone. Siuolaikiskiausia tai tikrai, visi like ar tai sriftu ar tai dar kuonors atsilieka (siuolaikiskumo prasme) Numeris tecias tai ziaurus..... ir nuo siu laiku stipriai atsilikes
Apie paskutini tai nekalbesiu...
Siaip is tikro nieko per daug gero, eilinis zenklas laimejo, BET visi like kaip kazkas jau minejo primena tarybu sajungos idejas savo ispildymu. Tiesa patiko mintis pavaizduoti kaip svarbiausiu keliu suikirtimo ir susitikimo vieta.Paskutinis taisė Gator; 2008.09.19, 19:32.
Comment
-
Šiaip jeigu buvo viešųjų pirkimų konkursas, tai įstatyme labai aiškiai parašyta, kad privaloma parinkti pigiausią variantą. Beje prieš tai buvęs riboženklis viešųjų pirkimų komisijoje prie vyriausybės ir buvo atmestas, kad nebuvo organizuotas viešųjų pirkimų konkursas ir neparinktas pigiausias variantas (asmeniškai pavasarį iš komisijos darbuotojų pats girdėjau). Taip, kad jūs fantazuokit apie estetinį grožį, o privaloma pirkti pigiausią variantą ))
Comment
Comment