Galėjo su visuomene pasitart, kaip konservatoriai mėgsta viešai teigti. Pasitarus su visuomene tokio akibrokšto nebūtų buvę. Labai tikiuosi, kad šis ženkjlas bus iš esmės pakoreguotas ir duotas apsvarstyti visuomenei. Vilniaus riboženklis kurkas geresnis, nors irgi toli nuo idealaus.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujasis Kauno riboženklis
Collapse
X
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąGal kas nors gali idet foto, kaip atrodo tas Vilniaus ribozenklis? Nes as arba nesu jo mates, arba pamirsau.Paskutinis taisė liutass; 2008.01.07, 09:02.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGalėjo su visuomene pasitart, kaip konservatoriai mėgsta viešai teigti. Pasitarus su visuomene tokio akibrokšto nebūtų buvę. Labai tikiuosi, kad šis ženklas bus iš esmės pakoreguotas ir duotas apsvarstyti visuomenei. Vilniaus riboženklis kurkas geresnis, nors irgi toli nuo idealaus.
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimą
wau tiesiog WAU, o dar kazkas varo ant Kauno ribozenklio. juokdariai
Comment
-
vilniaus riboženklio dizainas pasižymi tuo, kad nėra jokio dizaino; kadangi, vilniečiai prisipažino ypač mėgstantys minimalizmą, tai, kad Kaunas jiems įtiktų, reiktų tiesiog ant pabetonuotos aikštelės sudėliot raides KAUNAS; nors čia ir taip visiems aišku, kad antipatijos Kauno riboženkliui ne dėl to kaip jis atrodo, o dėl to kieno ribą jis žymi...tik nesupraskit manęs teisingai...
Comment
-
/\
Na paneikit, kad jis "lengviau" atrodo, tarsi ore kybo, ypač naktį Bet tikrai nieko ypatingo, labai paprastas, visi taip ir sakė... bet kas ką norėjo tas tą ir girdėjo*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ o jūs man pasakykit, kodėl kauno riboženklis turi būti panašus į vilniaus?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimą
Comment
-
Dar ir šio galutinis variantas nėra aiškus. Būtų įdomu pamatyti ir likusius 39 , kurie buvo nepasirinkti. O simbolis gali įvairus būti, kas pvz atitiktų miesto viziją, kryptį ir t.t. Man šviečiantis pakilimo takas ir jo fone miesto pavadinimas visai gerai žiūrėtųsi*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė D-Mason Rodyti pranešimąoho tikrai juokas ema ziurint i vilniaus ribozenkli visgi sostine tai jau tikrai galetu kazka geresnio..man net senieji kauno ribozenkliai grazesni..Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąDar ir šio galutinis variantas nėra aiškus. Būtų įdomu pamatyti ir likusius 39 , kurie buvo nepasirinkti. O simbolis gali įvairus būti, kas pvz atitiktų miesto viziją, kryptį ir t.t. Man šviečiantis pakilimo takas ir jo fone miesto pavadinimas visai gerai žiūrėtųsiTas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
Comment