Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] "Merkurijaus" metamorfozė

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Letai stumiasi i prieki
    KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

svarbu stumiasi koks skirtumais kokiais tempais.

Comment

Teisingai. Svarbiausia kad stumiasi

Comment

sėdi savo ekonominėje duobėje
          DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

Comment

"Merkurijaus" duobėje – naujos vizijos

Naujojo "Merkurijaus" pamatai pamažu kyla, o jo statytojai turi naujų idėjų. Verslininkai siūlo gretimame sklype pastatyti keturių aukštų garažą, kuriuo naudotųsi ir jų klientai, ir miestiečiai.
            http://kauno.diena.lt/naujienos/mies...vizijos-302318

Taip pat šiame straipsnyje pateikiama keletas nuotraukų iš statybvietės.

Comment

jauciu visas Kaunas bus vieni garazai...kur tik yra laisvu sklypu tai ten ir garazai, kazkaip keistai atrodo. Be to, tai pagal viska jeigu atsiras dar ir garazai, tai vadinasi pats pastatas siek tiek sumazes i ploti....
              ,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
              - Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."

Comment

geriau jau garažai, negu užkimštos gatvės kledarais
                DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

Comment

Parašė Depeche Rodyti pranešimą
                  geriau jau garažai, negu užkimštos gatvės kledarais
                  Is esmes garazai butini, bet tik ne miesto centre....nei vienam civilizuotam mieste garazai nestatomi vidury centro, o bent jau toliau nuo jo ir centre visi zmones vaiksto pestute...

Comment

Parašė Raelis Rodyti pranešimą
                    Is esmes garazai butini, bet tik ne miesto centre....nei vienam civilizuotam mieste garazai nestatomi vidury centro, o bent jau toliau nuo jo ir centre visi zmones vaiksto pestute...
                    neteisybę kalbi. labai ir net labai daug kur miesto centre yra parkingai (požeminiai arba daugiaaukščiai). taigis suabsoliutinimas labai netikslus.
                    www.gediminasbanaitis.lt

Comment

Is esmes garazai butini, bet tik ne miesto centre....nei vienam civilizuotam mieste....
                      Nuvaziuok i Berlina ir pasiziurek kokie didziuliai garazai yra prie pat rotuses ir Aleksanderplaz
                      Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
                      Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

Comment

Kopenhagoje, miesto centre dešimtys tiek požeminių tiek daugiaaukščių aikštelių.

Pavyzdys iš Helsinborg, Švedijoje
                        Paskutinis taisė ArtisLT; 2010.10.02, 15:47.

Comment

Na, as per daug jais nesidomiu, bet man vis tiek, kazkaip nei sis nei tas...skyles vidury mietu ir tiek....vaakumas.

Comment

Isvis ka jus cia kaikurie spangstat, pasiule salia objekto dar ir garaza, o is panikos atrodo, kad vietoj merkurijaus garaza statys

Comment

Aš asmeniškai nenorėčiau, kad centre būtų didelės stovėjimo aikštelės. Aš bučiau žymiai laimingesnis jei iš vis automobiliams nebūtų galima važiuot Kęstučio ir Donelaičio gatvėm, o jei ten atsiras stovėjimo aikštelės, tai galima pamiršt apie centro uždarymą nuo smirdančių automobilių..
                              Gal daugeliui nepatinka, bet čia mano asmeninė nuomonė.

Comment

Nežinau, apie kokius „civilizuotus“ miestus kalbi, bet tarkime tokiame mieste kaip Dresdene požeminis garažas yra pačiame miesto centre prie pat Dresden Frauenkirche, jeigu tik gerai atsimenu, nes jau seniai ten lankiausi.

Comment

Parašė aras991 Rodyti pranešimą
                                  Aš asmeniškai nenorėčiau, kad centre būtų didelės stovėjimo aikštelės. Aš bučiau žymiai laimingesnis jei iš vis automobiliams nebūtų galima važiuot Kęstučio ir Donelaičio gatvėm, o jei ten atsiras stovėjimo aikštelės, tai galima pamiršt apie centro uždarymą nuo smirdančių automobilių..
                                  Gal daugeliui nepatinka, bet čia mano asmeninė nuomonė.

Va, kur teisingi zodziai, as tau pritariu simtu procentu.

Comment

Mes ne milijoninis miestas, kad Donelaičio ir Kęstučio gatves atiduotume pėstiesiems. Nebent atsirastų kažkoks tikslingas planas, dėl ko man būtų noro ja eiti, ir ten lankytis, ir ką, po galais, daryti ten gyvenantiem, dirbantiem ir besimokantiem žmonėm.

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
                                      Mes ne milijoninis miestas, kad Donelaičio ir Kęstučio gatves atiduotume pėstiesiems. Nebent atsirastų kažkoks tikslingas planas, dėl ko man būtų noro ja eiti, ir ten lankytis, ir ką, po galais, daryti ten gyvenantiem, dirbantiem ir besimokantiem žmonėm.
                                      Aš žiūriu šiek tiek su ateities perspektyvom. Žmonės vis labiau naudojasi tiek dviračiais, tiek viešuoju transportu. Kaip žinot kuro kainos gan brangios ir jos tik brangs...

Dabar gal kiltų problemų dėl parkavimo, bet įrengus požemines stovėjimo aikšteles šiek tiek toliau nuo centro. Tarkim kur nors Daukanto ir karaliaus Mindaugo sankirtoj. Kita aikštelė galėtų būt kur nors tarp Ožeskienės ir Savanorių prospekto. Nu bet čia tik pamąstymai.

Jei gyvenčiau laisvėj ar tose gatvėse tai tik pločiau rankom už tokį pasiūlymą, jokio triukšmo, galėtum atsidaryti langus ir t.t. O dirbantys ir besimokantys tikrai gali prisitaikyt. Be to studentai naudojasi viešuoju transportu paprastai..

Manyčiau tiesiog reikia surast protingas vietas aikštelėm statyt toliau viskas vyktų tik teigiama linkme.

Comment

Va, kur teisingi zodziai, as tau pritariu simtu procentu.
                                        Tai gal paliekam leižiamą eismą tik automagistralėj Kaunas Klaipėda ir Vilnius Kaunas..? Juk lietuva tokia maža..?

Comment

Paaala pala, man taip netinka! As uz garaza studentu gatvej esu sumokejes gerokai i prieki. Dar nenaikinkit esimo Kauno mieste. Aciu

Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
                                          Tai gal paliekam leižiamą eismą tik automagistralėj Kaunas Klaipėda ir Vilnius Kaunas..? Juk lietuva tokia maža..?
                                          www.tomflagman.com

Comment

Working...
                                          X