Letai stumiasi i prieki
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] "Merkurijaus" metamorfozė
Collapse
X
-
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
-
"Merkurijaus" duobėje – naujos vizijos
Naujojo "Merkurijaus" pamatai pamažu kyla, o jo statytojai turi naujų idėjų. Verslininkai siūlo gretimame sklype pastatyti keturių aukštų garažą, kuriuo naudotųsi ir jų klientai, ir miestiečiai.
Taip pat šiame straipsnyje pateikiama keletas nuotraukų iš statybvietės.
Comment
-
jauciu visas Kaunas bus vieni garazai...kur tik yra laisvu sklypu tai ten ir garazai, kazkaip keistai atrodo. Be to, tai pagal viska jeigu atsiras dar ir garazai, tai vadinasi pats pastatas siek tiek sumazes i ploti....,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Depeche Rodyti pranešimągeriau jau garažai, negu užkimštos gatvės kledarais,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąIs esmes garazai butini, bet tik ne miesto centre....nei vienam civilizuotam mieste garazai nestatomi vidury centro, o bent jau toliau nuo jo ir centre visi zmones vaiksto pestute...
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąIs esmes garazai butini, bet tik ne miesto centre....nei vienam civilizuotam mieste....Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąIs esmes garazai butini, bet tik ne miesto centre....nei vienam civilizuotam mieste garazai nestatomi vidury centro, o bent jau toliau nuo jo ir centre visi zmones vaiksto pestute...
Pavyzdys iš Helsinborg, Švedijoje
Paskutinis taisė ArtisLT; 2010.10.02, 15:47.
Comment
-
Aš asmeniškai nenorėčiau, kad centre būtų didelės stovėjimo aikštelės. Aš bučiau žymiai laimingesnis jei iš vis automobiliams nebūtų galima važiuot Kęstučio ir Donelaičio gatvėm, o jei ten atsiras stovėjimo aikštelės, tai galima pamiršt apie centro uždarymą nuo smirdančių automobilių..
Gal daugeliui nepatinka, bet čia mano asmeninė nuomonė.
Comment
-
Comment
-
Parašė aras991 Rodyti pranešimąAš asmeniškai nenorėčiau, kad centre būtų didelės stovėjimo aikštelės. Aš bučiau žymiai laimingesnis jei iš vis automobiliams nebūtų galima važiuot Kęstučio ir Donelaičio gatvėm, o jei ten atsiras stovėjimo aikštelės, tai galima pamiršt apie centro uždarymą nuo smirdančių automobilių..
Gal daugeliui nepatinka, bet čia mano asmeninė nuomonė.
Va, kur teisingi zodziai, as tau pritariu simtu procentu.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąMes ne milijoninis miestas, kad Donelaičio ir Kęstučio gatves atiduotume pėstiesiems. Nebent atsirastų kažkoks tikslingas planas, dėl ko man būtų noro ja eiti, ir ten lankytis, ir ką, po galais, daryti ten gyvenantiem, dirbantiem ir besimokantiem žmonėm.
Dabar gal kiltų problemų dėl parkavimo, bet įrengus požemines stovėjimo aikšteles šiek tiek toliau nuo centro. Tarkim kur nors Daukanto ir karaliaus Mindaugo sankirtoj. Kita aikštelė galėtų būt kur nors tarp Ožeskienės ir Savanorių prospekto. Nu bet čia tik pamąstymai.
Jei gyvenčiau laisvėj ar tose gatvėse tai tik pločiau rankom už tokį pasiūlymą, jokio triukšmo, galėtum atsidaryti langus ir t.t. O dirbantys ir besimokantys tikrai gali prisitaikyt. Be to studentai naudojasi viešuoju transportu paprastai..
Manyčiau tiesiog reikia surast protingas vietas aikštelėm statyt toliau viskas vyktų tik teigiama linkme.
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąVa, kur teisingi zodziai, as tau pritariu simtu procentu.
Comment
-
Paaala pala, man taip netinka! As uz garaza studentu gatvej esu sumokejes gerokai i prieki. Dar nenaikinkit esimo Kauno mieste. Aciu
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąTai gal paliekam leižiamą eismą tik automagistralėj Kaunas Klaipėda ir Vilnius Kaunas..? Juk lietuva tokia maža..?
Comment
Comment