man rodos, kad merkurijaus destrukcija yra maziausiai naudinga miestieciams, o islos tik verslininkai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] "Merkurijaus" metamorfozė
Collapse
X
-
Parašė Athens Rodyti pranešimąman rodos, kad merkurijaus destrukcija yra maziausiai naudinga miestieciams, o islos tik verslininkai- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąNaudinga miestui nes sitas bjaurus sovietmeti menantis pastatas visiems tik nuotaika gadina. Laisves aleja ir taip niuri tad naujas pastatas tik ja pagyvinsArchitektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
Parašė toshas Rodyti pranešimąMerkurijaus "rekonstrukcija" - ne forumiečių išradimas, deja ši savoka vartojama ir aukštesniam lygmenyje. Prisimenant projekto pradžią:
...
Iš Laisvės al. matosi tik kampas nugriautas:
http://www.nejau.net/kauno-universal...riovimo-darbaiwww.nejau.net - kitoks požiūris!
Comment
-
Klausimukas - jie čia rudenį nori jau atidaryti atnaujintą Merkurijų?Matas Macijauskas
www.ntspekuliantai.lt
Comment
-
Griovimo darbai...
Parašė matasm Rodyti pranešimąklausimukas - jie čia rudenį nori jau atidaryti atnaujintą merkurijų?
Comment
-
Parašė MatasM Rodyti pranešimąKlausimukas - jie čia rudenį nori jau atidaryti atnaujintą Merkurijų?
Sunkiai sekasi griovimo technikai rekonstruoti.
Paskutinis taisė DDR 80; 2009.06.04, 19:22.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu žiūriu aš į jį ir man jokių sentimentų bent jau kol kas nu niekaip nekyla... masė betono, net langų nėra, vos keli (pagal plotą)Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
Parašė HamLet Rodyti pranešimąDabartinis Merkurijus atrodo lyg koks fortas ar bunkeris ir kazkaip nelimpa, bent jau man Kad ir kokia ten deze pastatys ji vistiek pritrauks labai daug zmoniu
Comment
-
Parašė HamLet Rodyti pranešimąDabartinis Merkurijus atrodo lyg koks fortas ar bunkeris ir kazkaip nelimpa, bent jau man Kad ir kokia ten deze pastatys ji vistiek pritrauks labai daug zmoniuArchitektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
Parašė Athens Rodyti pranešimąna nezinau, kur cia matai panasumus cia, jei ka, yra moderno stiliaus pastatas, o fortai jau seniai nebestatomiIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Athens Rodyti pranešimąna nezinau, kur cia matai panasumus cia, jei ka, yra moderno stiliaus pastatas, o fortai jau seniai nebestatomi
Comment
-
Parašė Rutualda Rodyti pranešimąGraudu ziuret kaip ji griauna
Galejo pastatas stoveti apie 100 m., o gal ir daugiau.
Kai kam, sis pastats primena vaikyste, kitiems jaunyste. Man rodos 20 amziaus pradzios Laisves al. is vis ne state jokiu pastatu, apart Merkurijaus. Jei klystu, priminkite. Tad jis butu kaip ir sedevras.
Comment
-
Parašė DDR 80 Rodyti pranešimąNe tas zodis.
Galejo pastatas stoveti apie 100 m., o gal ir daugiau.
Kai kam, sis pastats primena vaikyste, kitiems jaunyste. Man rodos 20 amziaus pradzios Laisves al. is vis ne state jokiu pastatu, apart Merkurijaus. Jei klystu, priminkite. Tad jis butu kaip ir sedevras.
O jei turite omenyje, kad po 20 a. pradžios Laisvėje nebuvo pastatyta jokių kitų pastatų, išskyrus Merkurijų, tai vėlgi ne visai tiesa - viešbutis "Lietuva", kurio vietoje dabar tas ponių stiklainis stovi, namas prie centrinio pašto, T.Ivanausko muziejaus pastas vietoj žydų prekybos pasažo (architektams už tokį sumanyma galvas nusukiočiau velniop -iki šiol širdį skauda matant nuotraukose, koks grožis ten buvo).Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąMerkurijus - 20 a. pradžios statinys? Nesusimaišėte truputį? Aš dar ne toks senas, o dar pamenu kaip Merkurijų statė.
O jei turite omenyje, kad po 20 a. pradžios Laisvėje nebuvo pastatyta jokių kitų pastatų, išskyrus Merkurijų, tai vėlgi ne visai tiesa - viešbutis "Lietuva", kurio vietoje dabar tas ponių stiklainis stovi, namas prie centrinio pašto, T.Ivanausko muziejaus pastas vietoj žydų prekybos pasažo (architektams už tokį sumanyma galvas nusukiočiau velniop -iki šiol širdį skauda matant nuotraukose, koks grožis ten buvo).
Zydu prekybos pasaza pamenu. Ten, gylumoje, name gyveno 2,ar 3 aukste pazistamas.Daznai lankydavausi pas ji. O koks pastatas buvo, o butas !!!! Iskeldino i C.Bulvara, kuri tais laikais vadino - Centrinis purvynas. Sutinku, kad paskubeta buvo su pasazo "rekonstrukcija".
Comment
Comment