Sudegė kioskelis prie Merkurijaus (buvęs Perlo), matyt taip šluoja kelią rekonstrukcijai.Gaila žmogaus, ten dirbusio laikrodininko, matyt nemažai pinigo už tą kioską ir jo remontą paliko, o čia vat tau kad nori.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] "Merkurijaus" metamorfozė
Collapse
X
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąSudegė kioskelis prie Merkurijaus (buvęs Perlo), matyt taip šluoja kelią rekonstrukcijai.Gaila žmogaus, ten dirbusio laikrodininko, matyt nemažai pinigo už tą kioską ir jo remontą paliko, o čia vat tau kad nori.kaip?
Comment
-
Parašė Andrewas Rodyti pranešimątvora ruosiasi deti, mazdaug po savaites turetu prasidet griovimai
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąVadinasi, paskutinės galimybės nufotografuoti "Merkurijų" tokį, koks jis buvo iki šiol.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąLinai, aš į pranešimą #1 esu sudėjęs tokias foto.
Comment
-
Labai gaila ,kad nugriau ,man ten tokie prisiminimai geri buvo ir su vyru susipazinau prie Merkurijaus .Toks vaizdas ,kad ner kur statyti ,butinai reik nugriaut ,tai kas dar nesugriuve ,kas pagriuve tegul griauna pvz. ta tipo viezbuti kur prie Akropolio ,arba ten kur tusce vieta tegul stato kur laukai.Tai tegul dar nugriauna Metropoli viska tegul nugriauna ir stato is naujo ,oi ner pas zmones proto ,atrestauruotu ta Merkuriju ,po kiek laiko butu architekturos paminklas.Kaip ir kiti architekturos paminklai.
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąMetropolio tai jau negriaus. Rekonstruot rekonstruos, rudenį uždarys, bet negriaus. Atkurinės senąjį restoraną.
Comment
Comment