Parašė AšNeRobotas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] "Merkurijaus" metamorfozė
Collapse
X
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimą
tai tau šūdas, tavo asmenine, subjektyvia ir siaura nuomone, kuri neatspindi viso miesto nuomonės.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąMan irgi šūdas. Atrodė nyki niūri sovietinė dėžė, darkanti Laisvės alėjos vaizdą. Vienintelis jos geras dalykas – Maxima rūsyje.
Kita vertus, jos neliko ir nebebus.Paskutinis taisė Raelis; 2023.06.15, 13:22.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
- 1 patinka
Comment
-
Lietuviai ir jų "einu paėst į maximą" mentalitetas. Jums taip viskas "šūdas," bet nesusimąstot, kad dabar dar baisiau statot, kur apskritai jokio dizaino nėra ir net minties....tai su tuo ir sveikinu.
2. Tai, kad Merkurijus šūdas nereiškia, kad kažkoks naujas projektas negali būt šūdas.
3. Daug kas susimąsto, kad šūdas. Šitam forume daug tokių susimąstymų galima paskaityt.
4. "Jus lietuviai". Turbūt esi dar vienas šūdrusis turintis nostalgiją sovietų sąjungai.
- 6 patinka
Comment
-
Lietuviai ir jų "einu paėst į maximą" mentalitetas. Jums taip viskas "šūdas," bet nesusimąstot, kad dabar dar baisiau statot, kur apskritai jokio dizaino nėra ir net minties....tai su tuo ir sveikinu.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Draarvys Rodyti pranešimą
Gal tu žmogau neatstovauk visam miestui. Gali tik pats vienas save atstovautiPaskutinis taisė Raelis; 2023.06.22, 18:12.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
O aš miestui atstovauju, čia, man rodos, jūs labiau visi miestą atstovaujat. Tai gal biškučiuką su tuo savo grožio supratimu susilaikykit, nes tikrai negalit kalbėt už visą miestą, net tik, kad miestą, jūs net už savo laiptinę kalbėt negalit ir abejoju ar už šeimą. Taip, kad baigiam šitą "aš žinau....nes aš žinau..."
- 2 patinka
Comment
-
Sakykit ką norit, kad ir kaip norėčiau jį išvysti, man blankiai šito projekto ateitis atrodo. Darbai atseit prasidėję, o realybėje jau 3 mėnesius po 5 darbininkus aikštelėje. Labai norėčiau tikėti, kad kol kas kažkokie kiti reikalai stabdo ir jie greitai išsispręs. Atrodo statytojai rmiti (90-ųjų verslininkai patapę vienais iš didžiausių Lietuvos magnatų), tai kam tokio smaukymosi reikia? Kas liečia leidimus manau šita chebra laisvai rankomis gali kirsti su "powers that be" visais klausimais, tai red tape'as neturėtu trukdyti.
Bet daugiau nerimo kelia projekto vystymo konceptas, kai daroma "etapais", o etapai realiai apibrėžia įvairius pastato baigimo etapus (šiuo atveju, pirmasis etapas yra "konstrukcijų baigimas") atrodo parinktas dėl pinigų trukumo. Man nuojauta kužda, kad ant pabaigtų "etapų" bandys skolintis, taip per daug savo pinigų neįkišant. Kodėl toks nebūdingas atsargumas šitoje vietoje?
- 1 patinka
Comment
-
Kiek teko girdėti apie šitą projektą tai yra problema su įrengtais pamatais/parkingu - jis nebuvo tinkamai konservuotas, todėl yra struktūrinių pažeidimu, dėl to ekspertizės, konstruktyvo planavimai papildomai trunka. Na ir potencialiai turbūt nori susirasti būsimus nuomininkus/operatorius, nes pagal juos išplanavimas keičiamas.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAntras nacionalinis stadionas ...
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAntras nacionalinis stadionas ...
- 2 patinka
Comment
Comment