mačiau aš tuos šviestuvus...ir visi man jie nelabai kuo skirias...žodžiu liūdnas pasirinkimas, ir nepykit, bet jei nuo manęs kas priklausytų, tai ne vieno iš variantų nenorėčiau matyti Laisvės alėjoj...mano nuomonė...sorry...
1 variantas išvis už mane vos aukštesnis, gerai pasišokėjęs dar ir lemputę išsukčiau o kiti tikrai beveik vienodi, eiliniai skardiniai stulpai Laisvės alėjoj, pagrindinėj Kauno vietoj, pasididžiavime neeeeee....
Ohoho...šiaip tai visi gan baiūs. Bet nežinant kokią LA viziją turi architektai, negalima spręst. Kažkas per tv sakė, kad laisvės alėją mato, kaip modernių (jis sakė stiklinių) 5-6 aukštų namų/parduotuvių gatvę. tokiu atveju tiktų koks 2 ar 6 variantas o dabar man norėtūsi kažko biškį retro...
5-6-7 tai į oro uostą prie pakilimo/nusileidimo tako.
Praktiškumo atžvilgiu, tokie variantai, jau turėtų atkristi. Laisvės alėjai tokia lempučių (ant vieno stovo) gausa, apšvietimo atžvilgiu - gerai. Bet tai tinka tik tokios svarbos gatvėj (alėjai). O jei jie bus perkeliami į kokį kitą parką ar skverą tai būtų: visų pirma tokius ir priderinti sunkiau, nes neįsilieja taip lengvai į aplinką, o antra - el energijos daugiau išnaudoja, todėl paprastesnių šviestuvų pilnai pakaktų.
Visi yra žiaurūs. Nesąmonė ; ]
Galima dar džiaugtis, kad nėra tokių kaip Palangoj. Tuo tarpu man patys gražiausi, solidžiausi ir t.t. šviestuvai yra Gedimino prospekte ; ))
Comment