Tiesiog gėda. Tiesiog graudžiai juokinga... Kas per galvos ten sėdi, nė tai normaliai konkuro negali surengti.... Gerai, kad tada dar Vilkaviškyje buvau registruotas, tai ten nors mieteliukas tvarkingas. Atkatų nėra iš ko daryti, tai ir turime švarų ir grąžų mieteliuką. O čia tai žiauru, nei projektai juda. Gyvenimo gerėjimo stabdžiai, tei parlamentarai... Vyt lauk visus. Renkam per naują ir tuos kurie nebuvę dar savivaldybėje. Aš balsuoju už - "Aš"
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji Laisvės alėjos šviestuvai. Balsavimas
Collapse
X
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąAš balsuoju už - "Aš"
Pradžiai balsuok už Gediminą Petrauską, jei teko apie jį girdėt Tai, kad jis nebuvo išrinktas į dabartinę Tarybą, rodo miestiečių sąmonės trūkumą. Taip pat ir tai, kad, kaip bebūtų gaila, vien gero darbo būti išrinktam nepakanka, reikia ir daug šaukti bei kaip įmanoma save viešinti plačiajai visuomenei (turiu omenyje viešųjų ryšių akcijas ir reklamą). Tokių akcijų dėka išrenkami netgi paskutiniai idiotai („Šustauskis“), o be jų žmogus, kuris gali mus išvest iš šito mėšlo (ir tai sėkmingai darė), tegauna vos 459 pirmumo balsų.
Tik neaišku, kiek šis žmogus dar tęs savo politinę karjerą.Paskutinis taisė Aš; 2007.10.27, 19:07.
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąPetrauskas per daug avantiūristas.
Žmogus dirbo konstruktyviai, taip konstruktyviai, kad kai kieno bukos galvos net nepajėgė aprėpt to darbo masto ir perspektyvos arba iškart imdavo galvot paranojiškai (kad ginami asmeniniai interesai).Paskutinis taisė Aš; 2007.10.27, 19:47.
Comment
-
Gaila pripažint, bet kai Kauno valdžia nesugeba įgyvendinti pakankamai paprastų projektų(dėl lėšų stygiaus ar kompetencijos), kurti avantiūras, kaip kad patvankos, Kauno ateities strategijos, ir pan. yra mažiausia reikalinga.
Dėl ko palaikau petrauską, tai dėl Intermodalinio terminalo "stūmimo".Kaunas yra Kaunas
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimą<...> kurti avantiūras, kaip kad patvankos, Kauno ateities strategijos, ir pan. yra mažiausia reikalinga. <...>
Patvankos, patvankos, patvankos... Jos buvo reikalingos norint kurti Kauno upių uostą Petrašiūnuose. Dabar panagrinėkim, kodėl kurti uostą būtent ten Kaunui būtų ekonomiškai naudinga. O gi todėl:
Parašė Aš Rodyti pranešimąNutiesti geležinkelį iki Marvelės kainuotų 200 milijonų litų. Įrengti patvankas Nemuno atkarpoje Kauno mieste ir rekonstruoti Aleksoto tiltą (kad pro jį galėtų praplaukti laivai) kainuotų 100 + 15 milijonų litų.
Pats uostas Marvelėje kainuos 87 milijonus litų, Petrašiūnuose būtų kainavęs 116 milijonų litų.
Papildomai galima pasakyt, kad pro Petrašiūnus drieksis Rail Baltica, kas būtų ypač naudinga tokiam infrastruktūros objektui.
Sumoje Petrašiūnai laimi rezultatu 231:287 (mažesnis skaičius reiškia geresnį rezultatą).
<...> mokslininkai pasisako už uostą Petrašiūnuose.
Taigi, mes viso to atsisakėme pasirinkdami brangesnį ir ekonomiškai mažiau naudingą variantą ir dar to betrūko, kad Kauno interesą atstovavusį žmogų kažkuo kaltintume.
Visiška tiesa, kad ne Vilnius ir niekas kitas mums labiausiai trukdo, o mes patys. Ir dabar prieštaraudami žmogui, kuris realiai kūrė puikią mūsų ateitį, tai įrodome. Jei tik žmogus ima kurti, jis kritikuojamas. Bet jei jis yra „didis kritikas“, tada jis renkamas. Rast prie ko prikibt lengva, bet pačiam sukurt sunku. Nekurdamas, be abejo, nesudarysi galimybės ir kritikuoti. Problema tame, kad kritikuojama ne už tai, jog nieko nedaroma, bet už tai, jei daroma. Ir tu įrodyk, kad daroma gerai, atsiras begalė tų, kuriems net ir geri tavo siekiai bus nenaudingi, tų, kurie lengvabūdiškai kritikuodami sieks populiarumo ir t.t..
Visų pirma mes patys turim vieningai siekt kažko naudingo Kaunui, o tik tada jau žiūrėt kiek teisingai Vyriausybė skirsto paramą. Kol to nebus, neverta tikėtis nieko.
Zuokas irgi avantiūristas. Ir kur dabar stovi Vilnius? Kaunui ant pečių, sakyčiau. Kuria „beprotiškus“ planus, o tada šluosto visiem nosį. Bet kam Kaunui to reikia, geriau verkšlenkim, kaltinkim kitus, tik ne save, stabdykim investicijas, ginčykimės metų metus dėl kiekvieno projekto vedini savo populizmo, o kai kas nors paims Kauno jautį už ragų ir pabandys šitam vaikų daržely pasukt jį tinkama vaga, išdėkim tą žmogų į šuns dienas. Ir po viso to dar turi atsirast kažkas, kas norėtų dėl šito miesto stengtis? Kam? Kad irgi būtų kaltinamas už pastangas? Tai koks tada tikslas dirbt ir gadintis nervus, o ne tiesiog ėst iš lovio ir tyliai džiaugtis privilegijomis, spjovus ant savo miesto ateities? Mat jo ateitis - tai avantiūra.
Tiek klaidų padaryta, o dar nepasimokėm...
Mąstykit.Paskutinis taisė Aš; 2007.10.27, 20:31.
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąNa žinai, strategija strategijai nelygu.
Interpretacijomis, kad mokslininkų nuomone statyti geriau ten ar ten patariu aklai netikėti, nes šiais laikais daug ką galima nupirkti.
Be to, priklausymas libdemams kai ką pasako
Šiuo klausimu reiktų diskutuoti kitoje temoje.Paskutinis taisė Aš; 2007.10.27, 22:03.
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąStrategijos namačiau, todėl ji gera ar bloga tau geriau žinoti
Dėl uosto nuspręsta ir galim čia nesvaigti.
Politinis perbėgėlis - nesolidu. Įdomu pas ką nubėgs per sekančius rinkimusPaskutinis taisė Aš; 2007.10.27, 22:28.
Comment
-
Aš, nereikia tokios rezignacijos. Apmaudu, kad daug svarbių projektų buksuoja, bet kartais tam yra daug įvairių priežasčių. Nevisada galima kaltę suversti tiesiogiai Kauno valdžiai. Ar jaustumeis kaltas, jei ties tavo daugiabučiu (jei tokiam gyveni), būtų nevalyta mėnesį ir kažkas apkaltintų būtent tave. Aišku, kažkiek būtum kaltas, kad niekam nepaskambinai, nepasirūpinai, bet pats kasdien grįžęs iš darbo su šluota nevaikščiosi. Aš pats, be abejo, norėčiau daugiau veiklumo ir aktyvumo, bet mieste susipina labai daug interesų ir intrigų. Kartais gal geriau įstatymų laikytis 95 proc., bet viską daryti aktyviau ir ryžtingiau, nekreipti dėmesio į visokių aviatorių, kvailų bendruomenių virkavimus, nes kai atsižvelgi į kiekvieno cypavimus, tai nieko ir nevyksta.
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimą<...> kai atsižvelgi į kiekvieno cypavimus, tai nieko ir nevyksta.
Ir aš verčiu kaltę Kauno valdžios daliai, o tą daryti tikrai galima ir, esant tokiai situacijai, tiesiog būtina.Paskutinis taisė Aš; 2007.10.28, 18:16.
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimą"aš" turi puikių perspektyvų tapti politikėliu, nes yra nepataisomas demagogas
Aš su tavim labai konkrečiai kalbėjau, skaičiais. Tu atsakyti tuo pačiu nesugebėjai, netgi paaiškėjo, kad nelabai žinai, apie ką kalbi. Tad kuris iš mūsų demagogas?
Pripažinkim vieną faktą, kad jei žmogus dirba, o tokių pas mus, realiai efektyviai dirbančių, labai mažai, tai jį reikėtų ne tik ne kritikuoti, bet ir palaikyti ir, juo labiau, susilaikyti nuo kažkokių abstrakčių kaltinimų, kuriuos dar ir pagrįsti nelabai išeina, nes taip mes trukdysim patys sau. Ir po to, be abejo, bus kalti kiti.Paskutinis taisė Aš; 2007.10.28, 18:55.
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąViskas, balsuosiu už Petrauską.
Comment
Comment