Oi... kaip šviečia laisvė. Vakar vakare buvau, tai visa atkarpa nuo skalsos iki maironio gatvės blizga. Lyginant su senais... kaip diena ir naktis.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji Laisvės alėjos šviestuvai. Balsavimas
Collapse
X
-
Man tai dabar baisiai atrodo tos tuščios ertmės grindinyje, palei pat naujus stulpus, nes išimta viena plytelė. Manyčiau reikėtų užpilti visur betono skiediniu.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Jei atvirai tai man sitie sviestuvai kaka.... Aisku ir senieji ne gelytes, bet kazkaip juk cia laisves al. o ne savanoriu pr. Nejau niekas negamina sviestuvu kurie atitiktu senamiescio ir laisves al. dvasia, kurie taip pat ryskiai, graziai apsviestu sia gatve, bet neprimintu autostrados apsvietimo stulpu..... Dar Laisves al. gal ir bus imanoma i juos ziuret, bet nejau ir senamiesti taip "papuos"???
O prie muzikinio teatro taip pat siuos siaubukus sudes??? Kazkaip visai jie man ten is konteksto iskris savo saltu minimalizmu.....Paskutinis taisė Viktorija; 2008.05.16, 09:21.
Comment
-
pasivaiksciojom vakar vakare su zmona ten. apsviestumo lygio skirtumas kardinalus. kas patiko - nemazai sviesos tenka ir pastatams, i vidurio aleja lieka tokioj malonioj prieblandoj, net nusijuokiem, kad sonais vaiksto kompanijos, pavieniai zmones, o viduriuku ishimtinai tik poreles juokingiausa kad dtas viduriukas net ir "prieblandoj" gauna daugiau sviesos nei tiesiai po senaisiais. man patiko, kai keis sviestuvus, manau toki lempu isdestymo principa reiktu ishsaugot.*censored*
Comment
Comment