Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dariaus ir Girėno stadiono rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimąLankomumas bent man atrodo geras ir tai yra susije tik su nauju stadionu. Vilniuj i tokias varzybas butu 2000 susirinke.
O kas galvojo, kad naujas stadionas neduos efekto, irodyta, jog klydo.
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimąLankomumas bent man atrodo geras ir tai yra susije tik su nauju stadionu. Vilniuj i tokias varzybas butu 2000 susirinke.
Comment
-
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Vilniuj rinktinė su Europos pusiau elitu rinkdavo tik 2000?
https://m.youtube.com/watch?v=OWYDjf...FsbmlqYQ%3D%3D
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
Neadekvatus palyginimas.
Kalbėjau apie pasaulio ar europos čempionato atrankos rungtynes.
Ir galvojau, kad ten Serbija video buvo, ne Juodkalnija kai sakoai pusiau elitine rinktine.
Comment
-
Esu labai daug atsilankes stadione ir esu isitikines, kad sitie macai rinktu geriausiu atveju po puse stadiono, jei rungtynes vyktu LFF stadione.
Lietuviskas futbolo lankytojas nera tiek ispruses plonybese, kad jam itaka darytu Tautu lyga tai ar Europos/Pasaulio atranka. Ar matytu dideli skirtuma tarp Juodkalnijos ir Serbijos komandu. Tarp topiniu rinktiniu kaip Anglija, Portugalija lyginant su Serbija skirtuma matys, tarp Serbijos ir Juodkalnijos skirtumo nemato.
Ta ir sikart parodo stadiono lankomumas, su nominaliai silpnesne Juodkalnija susirinko daugiau ziurovu nei su Serbija.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kas čia per tautų lyga, vos ne draugiškas turnyras.
Neadekvatus palyginimas.
Kalbėjau apie pasaulio ar europos čempionato atrankos rungtynes.
Kalbant apie paskutines rungtynes, lankomumas buvo puikus, vertinant tai, kad rungtynių laikas buvo maksimaliai nepatogus.
Ketvirtadienis 19:00 - žmonėms iš Klaipėdos ir panašių atstumų iškart ne, be šansų. Vilniečiams per pusantros valandos spėti iš darbo per kamščius nusigaut iki namų ir iš namų per tuos pačius kamščius iki Kauno irgi arti neįmanomo.
Sekmadienis 21:45 - na čia net nereikia nieko sakyt, ir taip viskas aišku...
Tokie laikai yra tiesiog tikriausias prasto lankomumo receptas, bet LFF su tuo nieko negali padaryti, nes viską sprendžia UEFA pagal kontraktus su TV transliacijom.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimąEsu labai daug atsilankes stadione ir esu isitikines, kad sitie macai rinktu geriausiu atveju po puse stadiono, jei rungtynes vyktu LFF stadione.
Lietuviskas futbolo lankytojas nera tiek ispruses plonybese, kad jam itaka darytu Tautu lyga tai ar Europos/Pasaulio atranka. Ar matytu dideli skirtuma tarp Juodkalnijos ir Serbijos komandu. Tarp topiniu rinktiniu kaip Anglija, Portugalija lyginant su Serbija skirtuma matys, tarp Serbijos ir Juodkalnijos skirtumo nemato.
Ta ir sikart parodo stadiono lankomumas, su nominaliai silpnesne Juodkalnija susirinko daugiau ziurovu nei su Serbija.
Į Ronaldo pažiūrįlėt tikiu, kad ateina net tokių elementarių žinių neturintys, bet bendrai futbole lankosi bent minimaliai žinantys ka yra kas.
Sekmadinį mačas 21:45 yra ypač nepalankus apsilankymams net ir būnant iš Kauno, todėl ir buvo mažiau.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Gal pasidomėkit kas yra ta Tautų Lyga, iš esmės tai yra ta pati atranka į EURO, tik su žymiai aukštesniais šansais Lietuvai per ją ten patekti.
.
Todėl lyginti draugiško turnyro rungtynes su atranka neobjektyvu.
Comment
-
Aš tai manau, kad nėra žiūrovų nes fasadas ne medinis, kėdės vienspalvės ir bėgimo takai pilki
Kurie šneka, kad nėra žiūrovų, norėtųsi daugiau, ar bent buvo nuėję į stadioną? Kai kas norėjo dar didesnio...
Turime stadioną dabar reikia užsiauginti žiūrovus, sirgalius, kai priaugsime iki 15k, galėsime galvoti, svajoti apie kažką daugiau.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimąAš tai manau, kad nėra žiūrovų nes fasadas ne medinis, kėdės vienspalvės ir bėgimo takai pilki
Kurie šneka, kad nėra žiūrovų, norėtųsi daugiau, ar bent buvo nuėję į stadioną? Kai kas norėjo dar didesnio...
Turime stadioną dabar reikia užsiauginti žiūrovus, sirgalius, kai priaugsime iki 15k, galėsime galvoti, svajoti apie kažką daugiau.
Comment
-
Parašė Creative
Kad čia renginio organizavimą kritikuoja, o ne stadioną. Pats buvau Juodkalnija ir nustebau, kad grafikoj net nerodo kiek pridėta , taip pat laikrodis sustoja ties 45 ir 90 minučių, galėtų rodyt ir kiek laiko jau praėjo papildomo laiko, keitimus, korteles, o čia vienas ir tas pats visas 90 min, bet čia organizatorių, o ne stadiono bėdos. Be to, prieš pat varžybas atėjau ir be bilietų patikros praleido, galėjo visi eit kas nori, net akim apsauga neužmetė, yra kur tobulėt
Comment
-
Galima prisimint, koks planas buvo visai rimtai svarstomas https://www.delfi.lt/sportas/futbola...atyva-63570348
- 1 patinka
Comment
-
Edas Sheeranas surengs papildomą koncertą Kaune, bilietai prekyboje – jau nuo šiandien
Noreciau paziuret dabar i tuos debilus, kur sake, jog nereikia stadiono Lietuvai.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimąEdas Sheeranas surengs papildomą koncertą Kaune, bilietai prekyboje – jau nuo šiandien
Noreciau paziuret dabar i tuos debilus, kur sake, jog nereikia stadiono Lietuvai.
- 4 patinka
Comment
Comment