Apie taurė kai kalbėjo, tai tame kontekste, kad ją surengtų tik jei spėtų gaut sertifikatą, visgi tai jau ofocialios rungtynės, ne draugiškos būtų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dariaus ir Girėno stadiono rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
... "teigi giriau nei buva, a ką nori, kad išvis nėka nebųtū statė?"...
Ką dėl to padarei, kad nebūtų nukrypta nuo projekto? Ar butų taisomas "brokas"? Aš asmeniškai esu kelis kartus rašęs savivaldybei, dėl nelogiškų sprendimų, ar matomų brokų kituose projektuose ir į kuriuos buvo atsižvelgta ir pataisyta. Tad man tikrai ne visąlaik viskas tinka.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimą
Išlindo "kaimo" (neįžeidžiant kaimo) žargonas?
Ką dėl to padarei, kad nebūtų nukrypta nuo projekto? Ar butų taisomas "brokas"? Aš asmeniškai esu kelis kartus rašęs savivaldybei, dėl nelogiškų sprendimų, ar matomų brokų kituose projektuose ir į kuriuos buvo atsižvelgta ir pataisyta. Tad man tikrai ne visąlaik viskas tinka.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė ernissss Rodyti pranešimąTP nėra kažkokia šventa karvė ar LR konstitucija. Jis gali būti keičiamas ir tai nėra joks nusižengimas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Taip galima korimpuotai ir konkursus laimėt. Pasiūlai mažesnę kainą žinodamas, kad tavo naudai tp pakeis vėliau.
Comment
-
Tokiuose rekonstrukcijos projektuose viena iš sėkmingo objekto dalių - surasti kuo daugiau projekte ir kt. nenumatytų darbų, klaidų, įvesti pakeitimus.
- buvęs rangovas pridarė "nesąmonių" - sąmatėlę su ištaisymais už N litų. Užsakovas - taisom.
- tokių langų/vitrinų ar kėdžių negaunam, keičiam, darom kitą. Dedam į stiklų paketus plėvelę, bus net analogov (Šiaulių arena).
- projekte blogas koks garso izoliacijos sprendimas. Kviečiam ekspertą su lazdele, dedam plokštes, darom geriau ir t.t.
Gerosios praktikos pavyzdys su TP keitimais ir t.t. gimtam kaime.
Arena kiek atsimenu kardinaliai pakeista, o rangovas liko tas pats.
Beje girdėjau, kad tai pelningiausias PST objektas (istorijoje).
"2006 m., pačioje projekto pradžioje, Panevėžio savivaldybė apsiskelbė, kad bendra arenos vertė sieks 63 mln. litų. Po kiek mažiau nei metų pasirašyta sutartis su PST. Tik ne už 63, o už 86 mln. litų. Galiausiai, 2008 m. spalį, skelbiant apie statybų pabaigą, Panevėžio savivaldybė nurodė, kad bendra statinio vertė siekia jau 108 mln. litų. Didžioji dalis šios sumos – 70 mln. Lt – atkeliavo iš Europos Sąjungos (ES) struktūrinių fondų."
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/nekilno....d?id=45683081
- 1 patinka
Comment
-
O kas čia yra padaryta tik blogai? Galėjo stabdyti statybas ir eiti prieštarauti (paduoti į teismą) priešgaisrinei, kad vis dėlto fasadas saugus, palauksime, nes yra labai svarbu keliems žmonėms, kad fasadas būtinai būtų medinis ir būtinai rudas
Na pabandyk pasistatyti namą, įsirengti butą be nukrypimų nuo projekto. Arba darysi pakeitimus, arba tai išsitęs laike ieškant sprendimų ar medžiagų.
Na butą įsirengiau be nukrypimų, tai jūsų pavyzdys netinkamas.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Taigi jau kelis kartus aiškino - blogai padarytas fasadas, kėdės, neatitinka projekto.
Na butą įsirengiau be nukrypimų, tai jūsų pavyzdys netinkamas.
Sveikinu įsirengus butą be nukrypimų.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė wrm Rodyti pranešimąKitu kampu žiurint, kai juostos persidengia, tikrai gerai atrodo. Bet vistiek gyvai einant šalia viena pusė atrodo kiaura. Tai toks dviprasmiškas jausmas, ir gražu ir baisu vienu metuYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Na jums blogai padaryta, tai galite neiti į varžybas, galite paduoti ką nors į teismą , o aš nueisiu į stadioną ir atsisėsiu ant "blogų" kėdžių ir žiūrėsiu kaip sportininkai bėga ant "blogos" spalvos bėgimo takelių ir kaip blogai matosi ąžuolynas, pro pilką, ne rudą fasadą. Ir džiaugsiuosi, kad perstatė tuos krokodilus naujai, o nepaliko kaip buvo numatyta projekte.
Sveikinu įsirengus butą be nukrypimų.
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą.
Čia tik nuotraukoje taip atrodo ar tikrai kolonos pageltusios lyg 20 metų po lietum stovėjusios?
Comment
-
Kalbant apie "kiaurumą" tai nemažai stadionų tokie yra, t.y. iš sėdimų vietų perėjus į kitą pusę vistiek būni "lauke" (apart VIP tribūnų), tik pridengimo sprendimai kitokie. Ko gero uždariausia vieta juose būna tualetai. Visa kita atvira ir "prapučiama". Tas pats yra Varšuvos PGE Narodovy, tas pats yra Mincheno Allianz arena.
Pvz PGE Narodovy viduriai:
- 1 patinka
Comment
-
Į teismą paduoti turėtu savivaldybė nes jos užsakymas buvo neįvykdytas.
Dar trečiam matai kiauras stadionas kaip čia futbolo aikštę įrengė šildomą, o žiūrovai šals
- 1 patinka
Comment
-
O man atrodo turėtų paduoti tie kuriems atrodo, kad blogai ir nekokybiškai pastatė, kad čia tikrai niekas nieko nederino ir tik statybininkai sprendė kaip atrodys galutinis vaizdas
Dar trečiam matai kiauras stadionas kaip čia futbolo aikštę įrengė šildomą, o žiūrovai šals
Comment
-
Jeigu tai suderinta tai tada jau ne šiaip savivaliavimas, o korupcija.
Comment
Comment