Parašė ernissss
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dariaus ir Girėno stadiono rekonstrukcija
Collapse
X
-
- 2 patinka
-
Nelabai suprantu kokios man pretenzijos... Su savivaldybe aš nieko bendro neturiu ir nesąmonių nerašinėju. Ramint irgi nieko nesiruošiu
Ir kur aš čia ką puldinėjau? Kurioje vietoje mano info klaidinga? Jeigu kažkam per tvorą nesimato, kad jau ir dar viena konstrukcijų dalis nugriauta ir dalis naujų pamatų padaryta, tai čia aš nekaltas
O, kad stadiono statybos terminai prasitęsia tai visiems seniai aišku.
Comment
-
Parašė miraged Rodyti pranešimąMan čia pasirodė visa į temą šitas..Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Turkijos statybų bendrovės „Kayi Construction“ į Lietuvą atvežti vyrai nebenori dirbti, mat teigia negaunantys algų
https://kaunas.kasvyksta.lt/2019/12/...o-dirbti-foto/Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąAkivaizdu, kad veiklos principai ir schemos nuo Ozo statybos laikų nepasikeitė.
Comment
-
Įtampa Kauno stadiono statybų aikštelėje: atlyginimų negaunantys turkai ruošiasi streikui
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/verslas...02091#cxrecs_s
Comment
-
Pirmadienį pasirodžius „Kas vyksta Kaune“ publikacijai apie atlyginimų kelis mėnesius negaunančius S. Dariaus ir S. Girėno stadiono statybininkus iš Turkijos, jau kitą dieną ledai pajudėjo. Portalą pasiekė informacija, kad darbininkams išmokėti visi pinigai.
https://kaunas.kasvyksta.lt/2019/12/...au-atsikvepti/Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Paskutinį kartą prie stadiono buvau spalio 10 dieną. Paskui nusibodo žiūrėti į tą patį. O šiandien, po dviejų mėnesių pamačiau jau šiek tiek daugiau. Turkai dirba, bet tokiame objekte tikrai turėtų dirbti kitaip - o ne du neša, du kala, du tupi, du kažką šluoja ir viskas. O kiti? Kiti turbūt meldžiasi?
VIP tribūna iš visų pusių
Nugriautos visos patalpos po senosiomis tribūnomis
Keliauju per Lietuvą
- 20 patinka
Comment
-
Parašė kesukazzz Rodyti pranešimąO man kyla klausimas ar nereikėjo nugriauti aplamai visko, nes tos tribūnų konstrukcijos ir jau buvo prastos būklės. Jau tiek visko išgriovė, tai reikėjo ir šiuos sulyginti su žeme. Būtų buvęs pastatytas pilnai naujas stadionas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė kesukazzz Rodyti pranešimąO man kyla klausimas ar nereikėjo nugriauti aplamai visko, nes tos tribūnų konstrukcijos ir jau buvo prastos būklės. Jau tiek visko išgriovė, tai reikėjo ir šiuos sulyginti su žeme. Būtų buvęs pastatytas pilnai naujas stadionas.
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimą
Tai kad turbūt buvo geros būklės, jei būtų prastos tai tikrai būtų nugriovę. Nenoriu tikėti, kad kažkas rizikuotų įgyvendinti lietuvišką Hillsborough
O nugriovimo atveju dar galimai būtų buvę galima optimaliai sustatyti iš naujo, tai yra idealiai pritaikyti prie norimo projekto, o ne prisitaikyti prie senų.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Kažkada kelio tribūnos buvo, lyg tais, tvirtinamo, nes pradėjo svirti. Man irgi truputi keista kam jas palikti.
Comment
-
Parašė ernissss Rodyti pranešimą
Rokai, vėl pradedi burti iš kavos tirščių... Kažkada... lyg... Buvo šiek tiek sutvirtinti visi (ar beveik visi) tribūniniai rėmai, nes perdaug lingavo. Dabar šios problemos nebus, nes bus pakeista rėmų schema.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Tai as ir sakau, kad lyg tais, nes seniai buvo rasyta. O savo akimis nemaciau kaip jos buvo tvirtinamos.
- 1 patinka
Comment
Comment