Parašė ttttt
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dariaus ir Girėno stadiono rekonstrukcija
Collapse
X
-
Kauno futbolo stadiono danga nenusileis toms kurias turi Europos futbolo grandai.
https://www.15min.lt/m/id/sportas/fu...dai-24-1205346
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąNa, suprantu, stato tą VIP tribūną, bet kodėl viskas aplink stovi? Arba aš durnas, arba kažkas mane durnina... Jei statausi namą, kodėl negaliu tuo pačiu metu tvertis tvoros aplink?
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąPer mažai darbininkų arba pietietiška darbo etika?Keliauju per Lietuvą
- 2 patinka
Comment
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimąManau kažkas yra nutylima, kažkur buvo užsiminta apie papildomas senų tribūnų ekspertizes ir t.t. gal būt tai susiję su tuo..?
Daugiau paaiškinimų nematau.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Girdėjau panašių kalbų LFF, maždaug kad turkam kilo abejonių dėl senų tribūnų konstrukcijų patikimumo ir t.t. Bet, to be fair, LFF su šio stadiono statybom nelabai turi kažko bendro, todėl išgirdęs pagalvojau, kad tai tiesiog pletkos, nes jeigu tai tiesa, tokius dalykus gali slėpti tik savo karjeros savižudžiai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąNa, suprantu, stato tą VIP tribūną, bet kodėl viskas aplink stovi? Arba aš durnas, arba kažkas mane durnina... Jei statausi namą, kodėl negaliu tuo pačiu metu tvertis tvoros aplink?You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimą
Spėju kad nėra tiek pinigų kad viską iš karto daryti, tai koncentruojasi ant to kas būtina kad galėtų vykti KŽ Eurotaurių varžybos vasarą ir pradėtų eiti pajamos iš teniso kortų, potribūninių patalpų nuomos ir pan.Keliauju per Lietuvą
- 1 patinka
Comment
-
Migracijos departamentas vasarą buvo išbraukęs Turkijos bendrovę „KAYI Construction“ iš Patvirtintų įmonių sąrašo, leidžiančio lengviau įsivežti darbuotojų. Taip nuspręsta, nes įmonė yra didesnės Turkijos bendrovės „KAYI Insaat Sanayi Ticaret A.S.“ filialas, neturintis juridinio asmens statuso, ir pagal galiojusią tvarką neturėjo teisės naudotis lengvatomis. Bendrovė dėl šio sprendimo kreipėsi į teismą, tačiau rugpjūčio pabaigoje šis patvirtino taikos sutartį, o nuo rugsėjo įsigaliojo nauji įstatymo pakeitimai, nebetaikantys apribojimų juridinio asmens statuso neturintiems filialams.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/verslas...82855#cxrecs_s
Русский военный корабль, иди нахуй!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė StarSailor Rodyti pranešimąBet ar reikia tų darbuotojų. Savivaldybė trimituoja kad viskas vyksta pagal planą.. žiemą darbai pristos.. o gegužės men jau baigt planuoja..
- 4 patinka
Comment
Comment