17.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dariaus ir Girėno stadiono rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimą17.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Julijus Rodyti pranešimą
Kiek suprantu dažnai praeinate pro stadioną, gal būtų nesunku ir ratuką pro halę prasukt, ypač įdomu - garažų dalis. Ačiū.
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimą
Na tai kiek tų parkingo vietų turi būt ? Abstrakčiai tik ir pats galit įvardint. Nėr turbūt tokio stadiono, kad būtų parkingas prie jo tiek vietų dydžio, kiek stadionas talpina. Aš tik pamenu iš kažkio Eurupos futbolo ar krepšinio čempionato, kad buvo kalba kiek turi būt prie arenos parkingo vietų tada ten buvo gal 10 proc, mane papildė, kad net tokio reikalavimo nėr. Paieškojus net senų, žinomų ir didelių stadionų nesunku būtų rast tokių, kur parkavimo vietų skaičiu procentaliai dar mažesnisn būtų. Prisiminus FBK Kauno laikus tai a lygos lankomumas ten turbūt iki 100 žmonių būdavo, apypilnis stadionas per UEFA varžybas keliskart per sezoną, turint omeny kur tas stadionas randas, tai tikrai galima kažkur toliau mašiną palikt nuo stadiono ir prasieit iki stadiono, Manau nemažai ir Europoj panašių pvz rastume kur stadionas yra parke ir iki jo pėsčiom ateit nesudaro problemų, o čia pas kaikuriuos toks vaizdas noras mašiną priparkuot kaip prie prekybos centro įėjimo ir neįgaliojo vietoj.
Aš ne apie reikalavimus kalbu, o apie tai koks bus realus poreikis ir kiek realiai bus pristatyta automobilių. Jei nebus legalių vietų - statys nelegaliai. Iš kitų renginių objektų matome, kad lietuvoje tikrai nepersėdinėja į VT dėl to.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNematome ar nepersėdinėja, nes nežinome kiek atvažiuotų automobiliais jei būtų neribotas vietų kiekis, gal daug daugiau nei dabar važiuoja.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Kadangi daugybe metų stato nelegaliai prie kitų arenų ir nelegalų kiekis nemažėja net vietiniams juos pastoviai skundžiant ir kitaip įspėjinėjant tai matome kad nepersėdinėja.
Matome, kad pilnai nepersedo visi, bet nematome ar apskritai nebuvo daug perseėdusių. Tai yra jei būtų neribotas kiekis vietų, gal tūkstančiu daugiau atvažiuotų su auto, o dabar važiuoja su vt.
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
Garazu dalis tai cia kuri? Tarnybinis iejimas?
Comment
-
Dėl parkavimo aplink stadioną. As pamenu laikus, kai mašinų buvo mažai ir visa sporto g. buvo parkavimo vieta, tai per Žalgirio rungtynes sporto Halėje užsipildydavo pilnai, kentėjo ir aplinkiniai gyventojai. Į stadioną atvažiuoja ne tik iš Kauno, o ir kauniečių, kurie atsisakytų naudoti automobilių, kol kas mažuma, taigi man gaila Ąžuolyno. Statant stadioną prie Ąžuolyno pirmiausia reikėjo pakeisti lankytojų mentalitetą, paruošti visuomeninio tr. ir dviračių takų tinklą, na ir parkavimo vietas bent jau neįgaliems...
- 2 patinka
Comment
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimąVis galvoju o kaip technika išvažiuos iš stadiono vidaus, kai viskas bus uždaryta?
Parašė 99 Rodyti pranešimą
Comment
Comment