Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Dariaus ir Girėno stadiono rekonstrukcija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimą

    Tai, po galais, galima tikėtis olimpinių ar ne? Taip ir nesupratau, tinkamas ar ne tas stadionas atletikos varžyboms
    Pagal tą sarašą sprendžiant, kad TAIP, stadionas sertifikuotas rengti aukščiausio lygio varžybas (panašu, kad 2023m antroj pusėj - 2024m pradžioje pakoregavo trūkumus ir pralindo pro sertifikavimą). Tai visgi viskas gerai baigėsi, sugebėta dar atitikti reikalavimus.
    Paskutinis taisė subfor; Šiandien, 01:21.

    Comment


      Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimą

      Tai, po galais, galima tikėtis olimpinių ar ne? Taip ir nesupratau, tinkamas ar ne tas stadionas atletikos varžyboms
      Pats stadionas atrodo sertifikuotas. Kitas dalykas, kad vakar pažiūrėjau į World Athletics dokumentus greituoju būdu, tai sertifikuojama ne ilgiau kaip penkiems metams ir nori ar nenori, bet dangas reikės nuolat keisti. Jei danga nauja, tai gali būti sertifikuota penkiems metams, jei dangai , jau yra 5 metai, tai gali prašyti dar sertifikuoti iki 3-4 metų ir vis trumpiau. 12 metų senumo dangų net prašyti sertifikuoti nebegalima. Dokumentuose vadinama track and field surface.
      Kitas dalykas yra visa likusi infrastruktūra. Nežinau, bet kažkada viena ausim iš kažkokio speco girdėjau, kad kol kas trūksta treniruočių erdvės. Maniežas dėl to ir statomas šalimais. Nes didelėms varžyboms reikia užtikrinti, kad sportininkai turėtų ir vietą kur ruoštis startui, daryti apšilimus, kitas treniruotes. Ar maniežas už tokią pilnavertę erdvę bus laikomas tai nežinau.

      Va čia pvz, Stade de France prie Paryžiaus, kur vyko olimpiados atletikos turnyras. Matosi, kad visai šalia yra antras stadionas-aikštynas treniruotėms

      Click image for larger version

Name:	image_2024-10-03_084142656.png
Views:	206
Size:	1,14 MB
ID:	2155989

      Comment

      Working...
      X