Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Dariaus ir Girėno stadiono rekonstrukcija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Effka Rodyti pranešimą
    Kas liečia Tiberlake koncertą, tai žolės kokybei galimai nebus stipriai pakenkta, nes scena nebus statoma ant vejos. Tokio tipo scena buvo SEL koncerto metu, po kurio veja nebuvo sudarkyta.

    Kalbant apie LFF mažų mažiausiai juokinga, kad federacija, turinti solidų biudžetą, jau keletą dešimtmečių nesugeba modernizuoti savo stadiono, kad minimaliai atitiktų 4 kategorijos reikalavimus, tačiau drasko kitiems akis. Netikiu, kad federacija finansiškai nepajėgi LFF stadione įrengti stogą virš tribūnų, sutvarkyti veją ir kapitališkai suremontuoti kitą svarbią infrastruktūrą. Jei negali, yra Vilniaus Žalgirio klubas, kuris galėtų prisidėti ir kartu įgyvendinti projektą. O kur dar bankų paskolų galimybės...

    Mano nuomone, D&G yra visuomenei skirtas statinys ir jis turi tarnauti visuomenės poreikiams. Jei didžioji dalis visuomenės nori koncertų, vadinasi jiems ir turi būti pirmenybė šiame objekte.
    Nieko jie jau neberemontuos, o kai remontavo ėjo kalbos kaip kvedaras biznelį iš to pasidarė. Dabar nesigauna prastumt to stadiono, nors gerai bent, kad parduot nori paliekant stadioną toje vietoje

    Comment


      Parašė Effka Rodyti pranešimą
      Kalbant apie LFF mažų mažiausiai juokinga, kad federacija, turinti solidų biudžetą, jau keletą dešimtmečių nesugeba modernizuoti savo stadiono, kad minimaliai atitiktų 4 kategorijos reikalavimus, tačiau drasko kitiems akis. Netikiu, kad federacija finansiškai nepajėgi LFF stadione įrengti stogą virš tribūnų, sutvarkyti veją ir kapitališkai suremontuoti kitą svarbią infrastruktūrą.
      Puikiai ir tiksliai, cituoju 15min straipsnį iš ne tokių turtingų 2011-ųjų:

      Pagal UEFA stadionų taisykles, oficialios rinktinių varžybos gali vykti tik ne žemesnį nei 3 UEFA kategorijos statusą turinčiame stadione. Kadangi tokios kategorijos mūsų šalyje neturi nė vienas stadionas, EURO 2012 atrankos varžybas Kaune Lietuvos nacionalinė rinktinė žaidė išimties tvarka. <.... > Pradėjus pirmojo rekonstrukcijos etapo darbus numatyta ir tolimesnė stadiono plėtros vizija. Praplėtus rytinę tribūną, kuri būtų apdengta stogu, stadiono talpa išaugtų iki 8 tūkstančių vietų (dabartinė talpa – apie 5,4 tūkst.). Vietoje mažosios treniruočių aikštelės būtų įrengtas nepilnų matmenų futbolo maniežas. LFF nuotr./LFF stadiono Vilniuje vizija – antras etapas. Atlikus šiuos patobulinimus stadionas galėtų atitikti UEFA 4 kategorijos reikalavimus. Juos įgyvendinus stadione būtų galima rengti UEFA Čempionų lygos ar Europos lygos varžybas nuo grupių etapo iki pusfinalio.

      Po KETURIŲ METŲ, 2015-ais metais šiame straipsnyje netgi gavome realius skaičius ir vizijas:

      Atlikus galimybių studiją buvo nuspręsta, kad LFF stadione reikia renovuoti visą pagrindinę tribūną, išplėsti įvairias patalpas rungtynių dalyviams, žiniasklaidai, VIP svečiams, atnaujinti kitas tribūnas. Planuose taip pat numatyta vieta nepilnų matmenų futbolo maniežui. Pasirinktas toks variantas, tiesa, daug kas priklausys ir nuo investicijų.

      „Suplanuotiems darbams reikia apie 4,5-5 mln. eurų. Yra paskaičiuota, kad vienos sėdimos vietos stadione sąlyginis įrengimas kainuoja apie 2 tūkst. eurų“, - pridūrė LFF generalinis direktorius.


      Ką turime po 13 metų? Toliau "pirmo etapo" nebuvo niekur nueita. O techniškai kalbant, nugriovus 'nacionalinio' griaučius ir Žalgirio stadioną pakeitus neokomiblokais, Vilniuje stadiono yra net dar mažiau, negu buvo tada. Ieškantys problemų futbolo "vystytojai" pirmiausia turi susirasti artimiausią ir patogiausiai prieinamą veidrodį.

      Kodėl LFF'as nieko nedarė? Dėl tų pačių priežasčių, kodėl mano ar Jūsų darbuose kartais kažkas nevyksta – nes buvo galima nedaryti. Vilniuje turėjo atsirasti stadionas (arba Nacionalinis, arba bent Zuoko 10k vietų svajonė), o Kaunas jau tada planavosi rekonstrukciją. Tai kam knistis, kam prisiiminėti atsakomybę? Pasidarai paprastą minimumą, kad Žalgiris turėtų kur judėti, ir ramu. Akmuo čia gali kristi ir į Vilniaus miesto daržą. Ketvirtos kategorijos stadioną mieste reikia turėti. Na, bet galiu kažkiek suprasti – visas fokusas ėjo į smėlio karjerą šone Akropolio.

      Bet vėlgi, koks skirtumas? LFF turėjo galimybę šitą problemą išspręsti savo iniciatyva. Vietoj to, kad turėtų pilną kontrolę savo rankose, nepriklausytų nuo niekieno problemų ir investuotų į infrastruktūrą, LFF darė nulį. Buvo puikiai padirbėta, stadionas toliau cat.3 nepakilo ir galiausiai buvo parduotas: su planais keltis į Kauną, kur viskas jau bus padaryta už juos. Žinoma, kostiumuotas ir vienas kito rankas spaudantis marozynas pamatę D&G progresą džiaugėsi kad "pagaliau nusiplaus gėdą", nes bent vienas miestas pasidarė stadioną ir sėkmingai galės jiems jį atiduoti.

      Aš pilnai, ir absoliučiai pritariu, kad šalies futbolo federacija turi turėti vieną aukštos kokybės stadioną. Bet ne LFF'as finansavo D&G rekonstrukcija. Ne jie jį valdo. Prioritetų sąraše jie yra eiliniai ir patys paprasčiausi pirkėjai. Niekas jiems to stadiono nėra skolingas.

      Todėl prašau, prisiminkite šitą kiekvieną kartą, kai bandysite patikėti kad pikti marozai kauniečiai muša vargšus marozus futbolistus. LFF turėjo ne tik galimybę, bet ir konkrečius planus sumesti pustrečio tūkstančių kėdžių, geresnę veją, lempas, ir papildomas patalpas. Visos kortos buvo jų rankose. Visi planai, jų siaubui, buvo aiškiai iškomunikuoti ir dabar matomi internete. Tačiau dabar, kai kažkas nenutiko pagal jų susigalvotą svajonę viską gauti iš D&G, kada jie to nori, kalti yra visi aplinkui.

      Tai nėra tavo stadionas. Tau reikia ateiti su konkrečiais planais, pasiūlymais, ir pinigais. Jūs turĖJOTE stadioną, kuriame galėJOTE daryti ką tik norite. Nedarėte nieko, ir galiausiai juo atsikratėte. Sveiki atvykę į savo veiksmų padarinius.

      Dabar vykstantis vaizdas primena į uždarą vakarą Berneliuose įsiraunantį vyruką, kuris putodamas reikalauja, kad jam kažkas atneštų silkės ir cepelinų. Ramiai, kolega: man nesvarbu, kuo tu dirbi, ir ką tu pažįsti. Sugrįžk kitą kartą. Norėčiau tikėtis, kad jiems čia bus puiki pamoka ateičiai. Bet aš tuo abejoju. Tikriausiai abejojate ir Jūs.
      Paskutinis taisė Magician; 2024.09.25, 15:20.

      Comment


        Parašė jugensas Rodyti pranešimą
        Man atrodo, kad didžiausia problema čia, kad LFF žino langų apytikslias datas, bet nežino tikslios datos. Net ir dabartinis pavyzdys: LFF prezidentas paminėjo, kad gruodį bus burtai ir tik tada paaiškės ar rinktinė bus 4 ar 5 komandų grupėje. Jeigu keturių - lango birželį gali išvis nereikėti.

        Burtai Gruodžio 13d., tvarkaraštis būna arba ta pačią arba kitą dieną.
        Galima arba prašyti abiejų mačų išvykoje (LFF prezidentas minėjo kad ten prieš burtus pildai formą, kada negali namie žaisti) arba derėtis kad birželį vienas namie žaistume su silpniausia grupės komanda, tada ir Marijampolė tiks o kitas išvykoje.
        You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

        Comment


          ar kam nors pavyko bilietus nusipirkti,
          Русский военный корабль, иди нахуй!

          Comment


            Parašė liux Rodyti pranešimą
            ar kam nors pavyko bilietus nusipirkti,
            Taip

            Comment


              Pusvalandį eilėje pabuvau, o prekyba per tą laiką ir pasibaigė
              Русский военный корабль, иди нахуй!

              Comment


                Parašė liux Rodyti pranešimą
                ar kam nors pavyko bilietus nusipirkti,
                Taip, jau antradienį pavyko

                Comment


                  Taip pat antradienį pirkau, 40 min eilėje užtrukau.

                  Comment


                    Parašė Lašas Rodyti pranešimą
                    Taip pat antradienį pirkau, 40 min eilėje užtrukau.
                    Ilgokai, aš jau 10:08 val. turėjau bilietus bet svarbu pavyko! Gero koncerto!

                    P. S. neatmestinas papildomas koncertas.

                    Comment


                      Parašė jugensas Rodyti pranešimą

                      Ilgokai, aš jau 10:08 val. turėjau bilietus bet svarbu pavyko! Gero koncerto!

                      P. S. neatmestinas papildomas koncertas.
                      Dėkui, taip pat gero renginio Jeigu paskelbtų papildomą koncertą tai labai nustebčiau, visgi reikia nepamiršti, skirtingai nei su Edu, kad po Kauno už kelių dienų bus Justino koncertas Taline, o po geros savaitės Varšuvoje.

                      Comment


                        Parašė jugensas Rodyti pranešimą

                        Ilgokai, aš jau 10:08 val. turėjau bilietus bet svarbu pavyko! Gero koncerto!

                        P. S. neatmestinas papildomas koncertas.
                        Kaip žmogus, artimas organizatoriui, pasakykite, ar dar daug liko bilietų, ar man verta ryt antrą darbo dieną gadintis
                        Русский военный корабль, иди нахуй!

                        Comment


                          Parašė liux Rodyti pranešimą

                          Kaip žmogus, artimas organizatoriui, pasakykite, ar dar daug liko bilietų, ar man verta ryt antrą darbo dieną gadintis
                          Nieko bendro su organizatoriais neturėjau ir neturiu tik pažįstamą turiu, kuris turi kontaktų su organizatoriais, tai laaabai minimaliai kažką atskleidė.

                          Dėl bilietų, tai žinau tik tiek, kad per Pre-Sale negali pagal taisykles paleisti visų bilietų, bet kiek pats mačiau, tai sėdimi visi iškart buvo pardavime, tai rytoj greičiausiai bus tik kažkiek stovimų ir dar turėtų VIP Auksas atsirasti.

                          O bandyti visada verta Sėkmės!

                          Comment


                            Parašė jugensas Rodyti pranešimą

                            Nieko bendro su organizatoriais neturėjau ir neturiu tik pažįstamą turiu, kuris turi kontaktų su organizatoriais, tai laaabai minimaliai kažką atskleidė.

                            Dėl bilietų, tai žinau tik tiek, kad per Pre-Sale negali pagal taisykles paleisti visų bilietų, bet kiek pats mačiau, tai sėdimi visi iškart buvo pardavime, tai rytoj greičiausiai bus tik kažkiek stovimų ir dar turėtų VIP Auksas atsirasti.

                            O bandyti visada verta Sėkmės!
                            Be Dua Lipos gal dar kažkas iš A listo žvaigždžių nusimato kitais metais?

                            Comment

                            Working...
                            X