Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Dariaus ir Girėno stadiono rekonstrukcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Man tik gaila, kad nėra garsiai šnekama apie prieš tai buvusius prastus sprendimus. Realiai 0,5 mln yra išmesti į šiukšlių dėžę..

Comment

Parašė iPhone Rodyti pranešimą
      Man tik gaila, kad nėra garsiai šnekama apie prieš tai buvusius prastus sprendimus. Realiai 0,5 mln yra išmesti į šiukšlių dėžę..
      Man tik įdomu, ar nebus išrausti šildymo vamzdeliai visi.

Comment

Parašė jugensas Rodyti pranešimą

Man tik įdomu, ar nebus išrausti šildymo vamzdeliai visi.
        Nebus, nes jie dar giliau. Nuima ~10 cm sluoksnį o jie ten ~20 cm ar giliau (nebent ekskavatorius netyčia per giliai grybštels)
        You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

Comment

Kelintas interviu ir nė pusės žodžio nieko apie šildymą. Šneka apie orus, sniegus ir t.t. bet nė karto nebuvo užsiminta, kad yra vejos šildymas ir esant reikalui galima gruntą pašildyti tiek eksploatacijoje tiek siekiant greičiau prigyti vejai.
            Ar gali būti taip, kad su šildymu irgi kažkas nepaėjo..?

Comment

Parašė iPhone Rodyti pranešimą
              Kelintas interviu ir nė pusės žodžio nieko apie šildymą. Šneka apie orus, sniegus ir t.t. bet nė karto nebuvo užsiminta, kad yra vejos šildymas ir esant reikalui galima gruntą pašildyti tiek eksploatacijoje tiek siekiant greičiau prigyti vejai.
              Ar gali būti taip, kad su šildymu irgi kažkas nepaėjo..?
              Atrodo šildymas įrenginėjamas šiek tiek giliasniame sluoksnyje, negu vizualiai matomas nustumdymas nukasant, jeigu reiktų spėti, tai nemanau, nes a Bet reikėtų arba pakelti jau STR dokumentaciją, arba tiesiogiai užklausti.

Čia geras pavyzdys kaip tai atrodo iš įrengimo pusės. Nukasė lygtai tą žemę nuo 2:20...

Comment

Parašė bato_usai Rodyti pranešimą
                Atrodo šildymas įrenginėjamas šiek tiek giliasniame sluoksnyje, negu vizualiai matomas nustumdymas nukasant, jeigu reiktų spėti, tai nemanau, nes a Bet reikėtų arba pakelti jau STR dokumentaciją, arba tiesiogiai užklausti.

Čia geras pavyzdys kaip tai atrodo iš įrengimo pusės. Nukasė lygtai tą žemę nuo 2:20...
                Kad šildymo vamzdynai giliau - suprantu.
                Klausimas mano kodėl apie jų eksploatacija nešneka, ar jie tinkamai neveikia, ar per brangu šildyti ar pvz veja netinkama šildymui bus..?

Comment

O jūs suvokiat, kad vejos šildymas daro neigiamą įtaką klimatui?
                  It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                    O jūs suvokiat, kad vejos šildymas daro neigiamą įtaką klimatui?
                    Papasakokite plačiau, kokia vejos šildymo neigiama įtaka klimatui?

Comment

Parašė stasaitis Rodyti pranešimą

Na, čia jo toks nevykęs sarkazmas.

Comment

Parašė stasaitis Rodyti pranešimą

Šildo
                        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Working...
                        X