Man tik gaila, kad nėra garsiai šnekama apie prieš tai buvusius prastus sprendimus. Realiai 0,5 mln yra išmesti į šiukšlių dėžę..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dariaus ir Girėno stadiono rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimąMan tik gaila, kad nėra garsiai šnekama apie prieš tai buvusius prastus sprendimus. Realiai 0,5 mln yra išmesti į šiukšlių dėžę..
Comment
-
Parašė jugensas Rodyti pranešimą
Man tik įdomu, ar nebus išrausti šildymo vamzdeliai visi.You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
- 1 patinka
Comment
-
Kelintas interviu ir nė pusės žodžio nieko apie šildymą. Šneka apie orus, sniegus ir t.t. bet nė karto nebuvo užsiminta, kad yra vejos šildymas ir esant reikalui galima gruntą pašildyti tiek eksploatacijoje tiek siekiant greičiau prigyti vejai.
Ar gali būti taip, kad su šildymu irgi kažkas nepaėjo..?
Comment
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimąKelintas interviu ir nė pusės žodžio nieko apie šildymą. Šneka apie orus, sniegus ir t.t. bet nė karto nebuvo užsiminta, kad yra vejos šildymas ir esant reikalui galima gruntą pašildyti tiek eksploatacijoje tiek siekiant greičiau prigyti vejai.
Ar gali būti taip, kad su šildymu irgi kažkas nepaėjo..?
Čia geras pavyzdys kaip tai atrodo iš įrengimo pusės. Nukasė lygtai tą žemę nuo 2:20...
Comment
-
Parašė bato_usai Rodyti pranešimąAtrodo šildymas įrenginėjamas šiek tiek giliasniame sluoksnyje, negu vizualiai matomas nustumdymas nukasant, jeigu reiktų spėti, tai nemanau, nes a Bet reikėtų arba pakelti jau STR dokumentaciją, arba tiesiogiai užklausti.
Čia geras pavyzdys kaip tai atrodo iš įrengimo pusės. Nukasė lygtai tą žemę nuo 2:20...
Klausimas mano kodėl apie jų eksploatacija nešneka, ar jie tinkamai neveikia, ar per brangu šildyti ar pvz veja netinkama šildymui bus..?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO jūs suvokiat, kad vejos šildymas daro neigiamą įtaką klimatui?
Comment
-
Parašė stasaitis Rodyti pranešimą
Papasakokite plačiau, kokia vejos šildymo neigiama įtaka klimatui?
- 4 patinka
Comment
-
Parašė stasaitis Rodyti pranešimą
Papasakokite plačiau, kokia vejos šildymo neigiama įtaka klimatui?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment