Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Dariaus ir Girėno stadiono rekonstrukcija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė VilniusA Rodyti pranešimą
    Nereikia nei dirbtinių dangų nei kažkokių sistemų kurios kosminius pinigus kainuoja.

    Nežinau, gal Žalgiris arenoj įpratęs organizuot renginius, kur vieną vakarą koncertas, o kitą diena sudėjus parketą jau Žalgiris žaidžia. Stadione taip nėra ir nebus. Po tokių koncertų reikia bent kelių savaičių/mėnesio, kad vėja būtų tinkama arba išvis ją keisti reikėtų į naują, kas irgi kainuoja kosminius pinigus.

    Realiai per metus stadiona tikrai reikalinas 3/4 rungtynėms per metus kurių datos žinomos prieš metus jeigu ne daugiau. Žalgiris savo rungtynes Alygos gali sužaisti tikrai ir VDU stadione, jokių problemų.

    Dabartinė situacija, tai labiau stadiono operatoriaus ir LFF nesusikalbėjimo ir nieko nedarymo rezultatas. Visi žinojo, kad rinktinė turi žaist stadione rugsėjo 6d, ir vėja po nebus tinkama praėjus kelioms dienoms po tokio koncerto.

    Tai arba nebookini koncerto kelias dienas prieš futbolą arba pasakai LFF, kad sorry mes negalim rinktinės priimti rungtynėms ieškokit kitos vietos.

    Bus juokinga, kad UEFA išvis neleis žaisti šitam dirvone, ir norėdami ar nenorėdami reikės atgal į LFF persikelt.

    Ar kituose Europos stadionuose kelios savaitės prieš kiekvienas varžybas nieko nevyksta stadionuose? Nemanau, kad D&G stadiono grafikas kažkuom išskirtinis.
    Flickr

    Comment


      Su Kipru galima ir Vilniuje sužaisti. Abejoju ,kad žiūrovų bus daugiau nei telpa Vilniuje.

      Comment


        Parašė Lettered Rodyti pranešimą

        Ar kituose Europos stadionuose kelios savaitės prieš kiekvienas varžybas nieko nevyksta stadionuose? Nemanau, kad D&G stadiono grafikas kažkuom išskirtinis.
        Tai Europos stadionuose dažniausiai yra surenkamos vejos/aikštės kurias galima išmontuoti/sumontuoti. Aišku, tai kainuoja milžiniškus pinigus, bet kai stadione renkasi 50k žmonių rungtynes žiurėt, tai apsimoka.

        Pas mus atrodo nori ir koncertus rengtis ir futbola žaist po kelių dienų, kas tieiso yra neįmanoma.

        Va Cruijff Arenos pavyzdys, kaip po U2 koncerto vėl patiesiama/surenkama aikštė.

        ​​​​​​https://www.youtube.com/watch?v=Uq9ft5MnmRs&t=179s

        Comment

        Working...
        X