2012-11-24. Smailė:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nemuno salos infrastruktūros darbai
Collapse
X
-
Sunkiai suprantama tokios prabangios konstrukcijos reikšmė. Nebe daug trūksta ir būtume turėję pirmą povandeninį laivą
Matyt numatyta metalo gniuždymosi amortizacija smūgio sugėrimui kai srovė kokį netyčia sugedusį kruizinį laivą atneš iki čiaPaskutinis taisė Rimas_OK; 2012.11.26, 00:23.
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąSunkiai suprantama tokios prabangios konstrukcijos reikšmė. Nebe daug trūksta ir būtume turėję pirmą povandeninį laivą
Matyt numatyta metalo gniuždymosi amortizacija smūgio sugėrimui kai srovė kokį netyčia sugedusį kruizinį laivą atneš iki čia
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąPuikiai atrodo! Pirmasis lietuviškas povandeninis laivas. Ir paprasta, ir gražu.
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimąpadvodke! atrodo unreal, net nesuprantu ar patinka ar juokas ima
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąO aš tikiuosi, kad nebus ant smailės jokio betono. Bent jau nuotraukose nerealiai gerai atrodo, puikiai tinka prie arenos pusiau industrinio stiliaus.
Comment
-
Parašė Klajojanti Mintis Rodyti pranešimąAš tai siūlyčiau iš dešinės (saloje) įrengti metalo supirkimo punktą. Dar labiau sustiprintume industrinį vaizdą. Tada Miliūnas būtų visai apsipatenkinęs
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąArba nukloti visą salą su arena priešaky veidrodiniu stiklu. Tada Klajojanti Mintis būtų visiškai apsipatenkinus(-ęs)
Veidrodžių nereikia, aš būčiau apsipatenkinęs jei Šiaulių arena (padidinta iki 15 tūkts.) su dabartiniu Žalgirio arenos vidumi stovėtų Nemuno saloje.Paskutinis taisė Klajojanti Mintis; 2012.11.26, 22:00.
Comment
-
Parašė Klajojanti Mintis Rodyti pranešimąVeidrodžių nereikia, aš būčiau apsipatenkinęs jei Šiaulių arena (padidinta iki 15 tūkts.) su dabartiniu Žalgirio arenos vidumi stovėtų Nemuno saloje.
Mano nuomone viskas, ko Žalgirio arenai betrūksta, tai teisingas ir įspūdingas apšvietimas. Visa kita - puiku. Ir šita smailė prisideda prie to puikumo
Comment
-
Parašė Klajojanti Mintis Rodyti pranešimąAš tai siūlyčiau iš dešinės (saloje) įrengti metalo supirkimo punktą. Dar labiau sustiprintume industrinį vaizdą. Tada Miliūnas būtų visai apsipatenkinęs
O dabar jau į tai panašu - sukišta turbūt visi galimi metalo konstrukcijų ir formų variantai: Pradedant rūdijančiais poliais, įvairiausiais nikeliuotais paviršiais, troseliais, baigiant cinkuotais vamzdžiais (kurių yra net ir butaforinių, bet nesimato) baigiant dažytais metalais ir žinoma povandeniniu laivuPaskutinis taisė Rimas_OK; 2012.11.27, 00:30.
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimą"Ir į mūsų kaimą jau užvežė Corten®!" Bet vistiek neįkertu to fetišo šūdo spalvos gelžgaliams.
Comment
-
Parašė Klajojanti Mintis Rodyti pranešimąVeidrodžių nereikia, aš būčiau apsipatenkinęs jei Šiaulių arena (padidinta iki 15 tūkts.) su dabartiniu Žalgirio arenos vidumi stovėtų Nemuno saloje.
Gali patikėti - skoniai žmonių kartais skiriasi.
Comment
Comment