Na kas norit patekt į arenos statybvietę, tai dabar puiki proga, nemunas nusekęs tiek, kad galima pereit nesušlapus batų, o kanalo "išvalymas" visu grožiu pasimatė. maximos vežimėliai sumesti, padangos kas tris metrus ir pan
Na kas norit patekt į arenos statybvietę, tai dabar puiki proga, nemunas nusekęs tiek, kad galima pereit nesušlapus batų, o kanalo "išvalymas" visu grožiu pasimatė. maximos vežimėliai sumesti, padangos kas tris metrus ir pan
Retai šiame forume pasitaiko žinutė, kuri sukelia kažkokias emocijas .Perskaitęs pirmą dalį sakinio buvau suintriguotas, o kai perskaičiau visą žinutę likau gerokai nustebęs . Įdomu, kaip ten realiai tas vaizdelis atrodo. Kodėl Nemunas taip smarkiai nuseko?
eik tu sau D tai gal kas kokiu foto turit ar darysit tai butinai imeskit, neisivaizduoju kaip tas atrodo D cia kaip olandijoj, dviracius meto y upes ir paskui kai juos surinkineja su magnetu is katerio
Ir tokia situacija turi būti po kanalo valymo?Vamzdžiai,statybinės atliekos,padangos baisu.Kažkam maža pirštus iki alkūnių patrumpint už tokį darbą....
Manau, jog darbai buvo atliekami tik tam, kad atlikti ir kokioje ataskaitoje butu parasyta, jog aplinka "sutvarkyta". Deja, nepanasu, kad ten hidrologai ar inzineriai rimtai dirbo.
nemunas grįžo į normalų vasaros būvį, galimas daiktas, kad nuseks dar truputį.
esant aukštam vandeniui, neįmanoma išrinkti stambiagabaričių atliekų, turėtų tą padaryti dabar, o paskui dar su žemsiurbe pravaryti.
man iš karto buvo linksma skaityti apie "architektų" svaigimą dėl prieplaukų ir laivų.
nemunas grįžo į normalų vasaros būvį, galimas daiktas, kad nuseks dar truputį.
esant aukštam vandeniui, neįmanoma išrinkti stambiagabaričių atliekų, turėtų tą padaryti dabar, o paskui dar su žemsiurbe pravaryti.
man iš karto buvo linksma skaityti apie "architektų" svaigimą dėl prieplaukų ir laivų.
Tai nėra „normalus vasaros būvis“. Noriu priminti, kad Nemuno lygį reguliuoja Kauno HE (aišku Kauno marios irgi nėra begalinės).
Siaip europos sajunga duoda pinigu upiu valymui,bet europos sajunga nenubaidys padangu ridentoju po isvalymo.Plius atidarymas ant nosies ir semiant smirdanti purva ir panasias atliekas per rengini butu nekas.Kyla klausimas kur anksciau buvo valdzia.Aisku ir arenos pasirinkta statymo vieta reikalauja daug prieziuros,akivaizdu bus ,kad islaikyt ir priziuret kartu ir jos aplinka sdunkiau nei pvz Vilniaus,bet si vieta pasirinkta ipareigoja valyti upe kada nors ateityje tai tikrai.
Man žiūrint pirmas dvi nuotraukas panašu, kad čia tiesiog likęs sukasimas nuo tilto statybos, tai ko gero čia dar iškas nusėdus vandeniui. Tada manau vandenelis skaidresnis pasidarys ir visokios padangos visu gražumu pasirodys.
Man žiūrint pirmas dvi nuotraukas panašu, kad čia tiesiog likęs sukasimas nuo tilto statybos, tai ko gero čia dar iškas nusėdus vandeniui. Tada manau vandenelis skaidresnis pasidarys ir visokios padangos visu gražumu pasirodys.
Kad lyg ir nukastas jau sukasimas, o čia elementariai vanduo nuslūgęs. Matyt ir mariose jo jau ne kažkas. Kažin ar norint to išvengti nereiktų tiek kanalo išgilinti dar labiau, o ir Nemuno aplink. Kitas dalykas, kad po išgilinimo Nemunas tik krantinių nepaplautu.
Comment