Parašė Kirkas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nemuno salos infrastruktūros darbai
Collapse
X
-
Parašė Marux Rodyti pranešimąo ka ten per plokstes kloja?
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąTai ko gero, kai pastatys tiltą, kanalą padarys pratekantį?
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąTai ko gero, kai pastatys tiltą, kanalą padarys pratekantį?
Comment
-
Man dabar toks klausimas iskilo, o kaip pavasari prasideda sioks toks Nemuno potvynis tai vanduo isilieja is betoniniu krantines kontrukciju, tai taip skaiciuojant vanduo turetu susijungti su kanalu, ir nemanau jog tai i nauda iseitu statyboms.
Del kitos puses krantines tai man kaiptik grazu laukine gamta, nes tos betonines krantines tai man kaiptik baisiai atrodo.
Comment
-
Parašė Pagonis Rodyti pranešimąMan dabar toks klausimas iskilo, o kaip pavasari prasideda sioks toks Nemuno potvynis tai vanduo isilieja is betoniniu krantines kontrukciju, tai taip skaiciuojant vanduo turetu susijungti su kanalu, ir nemanau jog tai i nauda iseitu statyboms.
Del kitos puses krantines tai man kaiptik grazu laukine gamta, nes tos betonines krantines tai man kaiptik baisiai atrodo.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNuo kada išsilieja? Taigi Hesas reguliuoja Nemuno lygi
Nu isilieja kiekvienais metais, gyvenu ant kalno tai juk pastebiu, kiekviena pavasari isilieja tik ne taip kaip iki tol kol nebuvo heso, tuomet ir iki Laisves alejos isiliedavo dabar, pakyla upe 1 metra kazkur. Jei jau taip hesas sureguliuotu tuomet ir Siluteje nebutu potviniu, tirspstant ledams ir pakyla upes lygis.
Comment
Comment