Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nemuno salos infrastruktūros darbai
Collapse
X
-
Parašė liux Rodyti pranešimąsiaubingai atrodo surauliota sala visiškai. Kad tik nepritrūktų inercijos.
- 10 patinka
Comment
-
ar galit kas nors man "išversti", pagal tilto projektą kokia bus prieiga iš Maraliaus Mindaugo prospekto, t.y. bus požeminė perėja, paprasta, ar jokia. Aš taip ir nesupratau pagal projektus kelis Technika šiandien jau tis ta vieta asfaltą "drapakuoja", įdomu, aktualu.Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimąar galit kas nors man "išversti", pagal tilto projektą kokia bus prieiga iš Maraliaus Mindaugo prospekto, t.y. bus požeminė perėja, paprasta, ar jokia. Aš taip ir nesupratau pagal projektus kelis Technika šiandien jau tis ta vieta asfaltą "drapakuoja", įdomu, aktualu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimąar galit kas nors man "išversti", pagal tilto projektą kokia bus prieiga iš Maraliaus Mindaugo prospekto, t.y. bus požeminė perėja, paprasta, ar jokia. Aš taip ir nesupratau pagal projektus kelis Technika šiandien jau tis ta vieta asfaltą "drapakuoja", įdomu, aktualu.
Kaip matosi iš nuotraukos nebus jokios jungties. Kairėje tilto pusėje (kaip matosi šitoje nuotraukoje) bus dviračių takas, o dešinėje pėsčiųjų takas. Projekta yra pasiūlymas kiek kairiau nuo tilto įrengti antžeminę perėją, o požeminę perėja rekonstruoti padarant iš jos praėjimą tiesiai į krantinę. Bet čia gali būti tvarkoma atskirais projektais, galbūt jau atsiradus Mokslo salai, nes tada tam būtų didesnis poreikis.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Malach Rodyti pranešimą
Kaip matosi iš nuotraukos nebus jokios jungties. Kairėje tilto pusėje (kaip matosi šitoje nuotraukoje) bus dviračių takas, o dešinėje pėsčiųjų takas. Projekta yra pasiūlymas kiek kairiau nuo tilto įrengti antžeminę perėją, o požeminę perėja rekonstruoti padarant iš jos praėjimą tiesiai į krantinę. Bet čia gali būti tvarkoma atskirais projektais, galbūt jau atsiradus Mokslo salai, nes tada tam būtų didesnis poreikis.
Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Kaip vilniečiui dažniausiai atvažiuojančiam į Kauną su mašiną, atvažiavus su traukiniu ir pasivaikščiojus visą dieną pėsčiomis į akis labiausiai krito normalių Europos miestui būdingų perėjų stoka. Miestas jaukus, su puikiu perimetriniu užstatymu, bet infrastruktūra kaip iš Rusijos ar Baltarusijos...
- 3 patinka
Comment
-
Nieko protingo nebus,buvo dvi eiles,dabar velnias žino kaip bus,kol vyksta darbai liko viena,šiandien kai sustojo dedelis i K.Mindaugo sukt,teko su autobusu stovet 5 min.kol i Nemuno gatve pasukau, proto bokštų spredimai jau matos, pakrištytas peščiūjų šviesoforas, Vytauto ir Kęstučio sankryžoj,kaip ir prieš buvusį ,,Pasimatyma" Krevės pr. pesčiujų šviesoforus išvis galetu važiuojamoj dali statyt,nes idiotai važineja su lengvom,jiem ,,nedašunta, kad susiaurinus gatve ar sankryža,pro ja važiuoja autobusai, troleibusai ir sunkvežimai, kurių netik veidrodžiai, bet or kėbulo dalys posukyje turi išsikišima.
Comment
Comment