Parašė medukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nemuno salos infrastruktūros darbai
Collapse
X
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimą
Ledonešis šioje vietoje..? Na skamba bent jau man neįtikėtinai, nes nepamenu kada nuo heso iki šios vietos buvo užšalęs Nemunas ir kad čia būtų daug ledų.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimą
Paskutinį kartą iš senamiečio į Aleksotą Nemunu ledais esu perėjęs gal kokiais 1995 metais, bet tai buvo labai šalta žiema. Panašiai ir su apsėmimais, esu turbūt du kartus per savo gyvenimą matęs pilnai apsemtą krantinės taką.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąSakai, kad vien dėl tvorelės nuėmimo daug žmonių nustojo naudotis krantine?
- 4 patinka
Comment
-
Ten, aplink salą ir saloje, yra daug kas nemalonu. Ji ( manyčiau) smagi tik šunims ir bomžams. Priėjimas prie salos visada buvo šiaip sau, o dabar dar ir tos nesibaigiančios rekonstrukcijos. Sala nepaprastai žalia, graži, švari ir .... tuščia. Jokios vietos senukams, vaikams. Šiandien vieną kostiumuotą senuką pamačiau ant tilto, į salą net neina-net pailsėti jam nėra kur. Iš tikro sala nepaprastai nesvetinga. Kaip tik mačiau žmones sustojusius prie Nemuno ties naujomis tvorelėmis. O krūmynų pašalinimas ties šaligatviu laaabai pavykęs sprendimas- upė pasijautė visai šalia.Русский военный корабль, иди нахуй!
- 9 patinka
Comment
-
Parašė jugensas Rodyti pranešimąSveiki. Gal kas nors gali paaiškinti, kaip realiai arena susijungs su baseinu? Ar baseinas bus prijungtas prie sienos, ar realiai iš išorės nesimatys beveik ir viskas po žeme susijungs?
Comment
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimąĮdomu kas greičiau pabaigs darbus:
A) Kauno tiltai statntys tiltą per Nerį
B) Auto kasuta, statnti tiltą į Nemuno salą
Comment
-
Parašė Trimitas Rodyti pranešimą
Tiltukas į Nemuno salą bus baigtas po pusės metų. Jau ryškėja forma. Skirtingo dydžio projektai.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimądar laukia Kedainiu tiltas
Comment
Comment