Sunkiai suprantama tokios prabangios konstrukcijos reikšmė. Nebe daug trūksta ir būtume turėję pirmą povandeninį laivą
Matyt numatyta metalo gniuždymosi amortizacija smūgio sugėrimui kai srovė kokį netyčia sugedusį kruizinį laivą atneš iki čia
Sunkiai suprantama tokios prabangios konstrukcijos reikšmė. Nebe daug trūksta ir būtume turėję pirmą povandeninį laivą
Matyt numatyta metalo gniuždymosi amortizacija smūgio sugėrimui kai srovė kokį netyčia sugedusį kruizinį laivą atneš iki čia
O aš tikiuosi, kad nebus ant smailės jokio betono. Bent jau nuotraukose nerealiai gerai atrodo, puikiai tinka prie arenos pusiau industrinio stiliaus.
O aš tikiuosi, kad nebus ant smailės jokio betono. Bent jau nuotraukose nerealiai gerai atrodo, puikiai tinka prie arenos pusiau industrinio stiliaus.
Aš tai siūlyčiau iš dešinės (saloje) įrengti metalo supirkimo punktą. Dar labiau sustiprintume industrinį vaizdą. Tada Miliūnas būtų visai apsipatenkinęs
Aš tai siūlyčiau iš dešinės (saloje) įrengti metalo supirkimo punktą. Dar labiau sustiprintume industrinį vaizdą. Tada Miliūnas būtų visai apsipatenkinęs
Arba nukloti visą salą su arena priešaky veidrodiniu stiklu. Tada Klajojanti Mintis būtų visiškai apsipatenkinus(-ęs)
Veidrodžių nereikia, aš būčiau apsipatenkinęs jei Šiaulių arena (padidinta iki 15 tūkts.) su dabartiniu Žalgirio arenos vidumi stovėtų Nemuno saloje.
Fui.. Na, bet ok. Grožis tikrai ne ta tema, kuria būtų galima ginčytis...
Mano nuomone viskas, ko Žalgirio arenai betrūksta, tai teisingas ir įspūdingas apšvietimas. Visa kita - puiku. Ir šita smailė prisideda prie to puikumo
Labai taikliai pastebėta Ir tegu pabando kas nors paprieštaraut, kad saloje netiktų industrinis metalo supirkimo punktas juokas ima net sunku rašyt
O dabar jau į tai panašu - sukišta turbūt visi galimi metalo konstrukcijų ir formų variantai: Pradedant rūdijančiais poliais, įvairiausiais nikeliuotais paviršiais, troseliais, baigiant cinkuotais vamzdžiais (kurių yra net ir butaforinių, bet nesimato) baigiant dažytais metalais ir žinoma povandeniniu laivu
Comment