Parašė Aš
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno aukštybinių pastatų specialusis planas
Collapse
X
-
"Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
-
Parašė Andrew Rodyti pranešimąNa jei klausi nuomones, tai pasakysiu, kam man ji visiskai negrazi (gal per daug griozdiska, agresyvi). Kauno simboliu galetu buti vadinama rotuse, kuri tikrai yra labai graksti
Be to, tas dalykas turi ir savo istoriją. Ir jei po rekonstrukcijos, kurią parėmė dauguma Kauniečių (tame tarpe ir aš - lipdamas už pinigus į terasą), kažkas sugalvos visą tą grožį uždengti - jausiuosi apvogtas
Comment
-
Parašė caaprius Rodyti pranešimąo aš pakartosiu tai, ką jau esu sakęs - iš kur toks noras turėt dangoraižių? man Prisikėlimo bažnyčia yra šimtąkart išskirtinesnė nei bet kuris Vilniaus aukštaūgis. nes kaip minėjo somis, ją matai vos ne iš visur. ir visiškai teisingai daro, kad riboja aukštingumą aplink ją.Parašas :)
Comment
-
Bendrovės KRS užsakymu architektai parengė viziją, kaip būtų galima užstatyti ne tik jų valdomą teritoriją ties Kalniečių parku.
Daugiau:
http://kauno.diena.lt/vaizdai/albuma...uno-vizija-350
Comment
-
aviDer
Ši projekta zinau. Kaunas ir taip dangoraižius žada statyti, bet investuotoju mažai. Jai Kaunas toliau sulauks didesni susidomejimą investuotojais, tai tikrai pilnu tempu dasivis Vilnių ir bus tada tikra konkurencija.
Comment
-
Parašė aviDer Rodyti pranešimąŠi projekta zinau. Kaunas ir taip dangoraižius žada statyti, bet investuotoju mažai. Jai Kaunas toliau sulauks didesni susidomejimą investuotojais, tai tikrai pilnu tempu dasivis Vilnių ir bus tada tikra konkurencija.
Comment
-
Parašė aviDer Rodyti pranešimąŠi projekta zinau. Kaunas ir taip dangoraižius žada statyti, bet investuotoju mažai. Jai Kaunas toliau sulauks didesni susidomejimą investuotojais, tai tikrai pilnu tempu dasivis Vilnių ir bus tada tikra konkurencija.
Comment
-
Comment
-
aviDer
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąNepyk,bet tas "dasivis" tikrai šlykščiai skamba.Paskutinis taisė aviDer; 2008.12.02, 14:51.
Comment
Comment