Neturi jie fabrikėlio
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno LEZ
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo tai lez'e galima ir pavienius adm. pastatus statyt?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Kauno LEZ žemė tapo auksinė
Žemę reikia išpirkti iš 29 sklypų savininkų, kurie valdo apie 25 hektarus žemės.
Keturi savininkai pageidauja lygiaverčių sklypų. Kiti 25 nori pinigų, bet nesutinka su kaina. Prieš mėnesį turto vertintojai vieną hektarą LEZ teritorijoje įvertino 250 tūkst. litų. Už šią kainą parduoti sklypą sutinka tik viena savininkė, kuri turi 35 arus žemės. Kiti reikalauja mokėti daugiau.
Pirmasis objektas Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje buvo 30 tūkstančių kvadratinių metrų ploto “YIT Kausta” logistikos centras “Kaunas Terminal”. 50 mln. litų vertės terminalą planuojama išplėsti iki 50 tūkstančių kvadratinių metrų - papildomame 4,4 hektaro žemės sklype kompleksas bus statomas pagal konkrečius nuomininkų poreikius.
Kovo mėnesį “Merko statyba” pradėjo matavimo prietaisų gamyklos “Elinta” statybas. 10 milijonų vertės projektą planuojama užbaigti kitą pavasarį. LEZ bendrovė yra sudariusi sutartis su dar keliais investuotojais.
Čia visos Kauno LEZ'o naujienos ir informacija apie pirmuosius keturis jos projektus bei kita.Paskutinis taisė Aš; 2007.06.04, 01:04.
Comment
-
inz1K
-
Artimiausiu metu numatoma pasirašyti sutartis dar su trimis švediško, suomiško bei lietuviško kapitalo įmonėmis. Planuojama, kad Kauno LEZ, prieš pusantrų metų pradėjusi aktyvią veiklą, taps viena didžiausių laisvų ekonominių zonų Baltijos regione, kurioje įsikurs 19-23 stambios kompanijos.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąLiūtai, gal permesk šią temą į Kauno skiltį. Juk Klaipedos LEZ reikalai patariami Klaipedos temoje.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąMintis tokia:
Miestai ir architektūra > Bendrosios Diskusijos > Projektai ir statybų eiga > Kaunas > Kauno LEZ.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
IS "LAIKINOSIOS SOSTINES":
Prie Kauno LEZ vartų nutįso verslininkų eilė
Žemės sklypai rezervuojami ne tik sandėliams, bet ir biurams, cechams
http://www.lrytas.lt/?data=20070801&...k_id=99&view=2
Comment
-
YIT Kausta planuoja naujus projektus Kauno LEZ
Dabartinio liepos mėnesį baigto įrengti terminalo plotas siekia 30 tūkst. kv. m., į jo statybą investuota per 50 mln. litų.
Bendrovės plėtros planuose - dar 20 tūkst. kv. m. ploto sandėliavimo ir biuro patalpų įrengimas 4,4 ha žemės sklype.
Vienintelė kliūtis, stabdžiusi „YIT Kausta“ plėtros ketinimus – iki galo neišspręstas „Žemės poėmio visuomenės poreikiams“ ir jos perdavimas LEZ valdymo bendrovei klausimas.Paskutinis taisė Aš; 2007.09.06, 23:00.
Comment
-
Parašė kukaracha Rodyti pranešimą„Žemės poėmio visuomenės poreikiams"
Ka tiksliai reiskia si fraze?
Comment
-
Parašė kukaracha Rodyti pranešimąTai reikstu jog Lietuvoje zmogaus nuosavybes ir laisves teisu nera arba jos bet kada gali buti panaikintos
Comment
Comment