Ir as buvau sestadieni apie 17 val. Zmoniu vis dar buvo minios. Paliko gera ispudi.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
PPC „Mega“ ir gretimų teritorijų plėtra Vytėnuose / Islandijos pl.
Collapse
X
-
Šeštadienį ir aš ten užbėgau, deja, prekybcentrį galima pavadinti nykoku. Tarp parduotuvių kažko naujo neatrasta, interjeras dailus, bet nuobodokas. O kai reikėjo susiplanuoti kelionę į centrą ir traukiniu į Vilnių, išaiškėjo, kad visame centre nėra nė vienos pasinaudojimo Internetu galimybėsMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazŠeštadienį ir aš ten užbėgau, deja, prekybcentrį galima pavadinti nykoku. Tarp parduotuvių kažko naujo neatrasta, interjeras dailus, bet nuobodokas. O kai reikėjo susiplanuoti kelionę į centrą ir traukiniu į Vilnių, išaiškėjo, kad visame centre nėra nė vienos pasinaudojimo Internetu galimybės
Comment
-
Nesuprantu as jusu kaikuriu . Kas Megoi nepadaryta veidai antram aukste bet cia nera esme . Juk viskas ant delno yra parasyta kad viska pabaigs daryt tuomet kai atvez ryklius tuomet bus viskas baigta net ir gatves pavadinimus tures beje tie statybininkai man visai nemaiso kai buvau ne viena kart Megoj nei vienas statybininkas man nepasimaise po kojom tad galima isivazduot kad viskas baigta . Beje je butu gal atidare ir tuomet Sausio vidury kai atves ryklius bet jus pagalvokit jei nebutu atidaryta Mega iki Kaledu tai galima sakyt butu savininkams nuostolis patikekit nes pries sventes zmones perka viska kaip niekad .:buksvx:
Comment
-
farbrom
-
farbrom
-
farbrom
Parašė NedasNenori savo nuomonės sau pasilaikyt ?
..Arba..
Bėgt į parduotuvę..
Comment
Comment