Parašė kaunaz
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
PPC „Mega“ ir gretimų teritorijų plėtra Vytėnuose / Islandijos pl.
Collapse
X
-
Parašė Hunte-rAs asmeniskai nusivyliau, man irgi akropolis ar Hyper Maxima kaune jaukesni PC, o nemanot kad biski paskubejo atidaryti, net darbu nebaige, nei prekiu uzsiveze, KIKOS parduotuvei dar plyteles buvo klijuotos ryte turbut nes klibejo, o gale takelio ju isvis nebuvo, kazkokio statybinio gruzdo pripilta, manau pasisiukslino as buvau ryte dar niekas nesigrudo, bet kas buvo vakare girdejau per viaduka pusvalandzio reikejo pravaziuot...
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė kaunazIš tikrujų aišku, kad neįmanoma surinkt pusės Kauno, aš tai gi tik perdėtai pasakiau samot. Aš manau, ten maximaliai galetų teoriškai susirinkt 30 tūkst. žmonių, ne daugiau...
Bei mano nuostabai vaziavo tokie zmones pvz 1932 gimimo, kurie i parduotuves nevaiksto, bet prisiklause radijos ir tv, tai viskam panoro
Comment
-
Didžiausią įspūdį paliko slidžios plytelės Megoj ir slidus viadukas Iš tikro smagu, kad visos parduotuvės ir kinas su boulingu (o biliardas bus, nežinot?) vienoj vietoj netoli namų, nereikės dėl kiekvieno menkniekio į centrą belstis O vidus - pagrindinė aikštė visai neblogą įspūdį paliko, akvariumas fainas, bet tos šoninės 'gatvelės' tai nelabai.. Kažkoks nejaukus ryškus apšvietimas.
Comment
-
Gal kas galetu konkreciau pasakyti, kokiu stebuklu tikejosi is Megos ir kas konkreciai nuvyle? Susidaro toks ispudis kad nuo pat pradziu vertinimui palinkus neigiama linkme, dabar kiekvienas bando kazka blogo atrast - perdaug sviesu, slidzios pliteles, issikises laidas ir t.t..
P.S. Pats Megoj nebuvau, nors ir visai netoli gyvenu..
Comment
-
Bendri ispudziai labai neblogi!
Aizku galima kabinetis prie visko. Realiai, alejose pliteliu sudejimo kokybe galbut tik patenkinama, inzineriniu tinklu vietom net nesistengta paslepti. Daug kas nebaigta ir t.t... Bet tokio centro Lietuva dar nemate. Nera net su kuo palyginti. Kolkas MEGA tikrai labai stipriai lenkia geriausiu Lietuvos PC savo dizaino sprendimais. Garsiosios Chapmano arkos tikrai paliko ispudi. Labai graziai sukomponuotos didziules erdves. Erdvios alejos. Labai liux kad jis pakankamai aukstas. Zodziu mano nuomone apie mega tikrai gera. Reikia laukti kada bus iki galo sutvarkyta visa infrastruktura lauke. Bus super! O vaizdas pravaziuojant nerealus. Nuo Vilniaus puses atvaziavus pritrenkia mazu maziausiai
Comment
-
dekui uz foto. Tikrai tikejausi blogesnio rezultato is Megos, o pasirodo tai tikrai labai grazus PPC
kas nors skaitot delfio komentatoriu komentarus ?
http://www.delfi.lt/news/economy/bus...php?id=8150603
biski uzmeciau aki - siaubas. Kas ten per publika renkasi.. tik is pavydo visi ir varo ant Megos ir ant Kauno, ir ant viso pasaulio..Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Delfyje visada pjaunasi, kiek pastebejau, nesvarbu kas ir uz ka, bet pjaunasi.
Beje matau si karta is pats isivelei i pjautynes, nieskojau ka rasei, bet is atsakymo orentuotu tau, bandau speti kad kazka su Klaipeda ar kaip minejo zveju kaimeli kelei ar kazkas panasaus Manau nera reikalo ten pjautis
Beje vienas komentaras Delfyje man patiko, kad kazkas sulygino Mola su Mega, kad vienas jau dabar merdi, kitas veliau merdes
Is ties kad ir kaip ten bebutu, bet Mega Kaunui tikrai i nauda, tokiu nebus per daug.
Bet del Molo pyksta toki griozda pastate i Zalgirio stadiona, lyg nebutu tusciu vietu Kaune.
Comment
Comment